Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Prace nad modyfikacja cały czas trwają, a data udostępnienia go publicznie nadal pozostaje nie wiadoma....
Na temat dodatku zdobyłem następujące informacje:
okres od 1960 do 1975
Takie okręty podwodne jak:
Strona Sowiecka:
Projeck 627,
Projekt 627 A,
Projekt 667B,
Projekt 629
Projekt 685
Strona Imperialistyczna:
Sea Wolf,
Los Angeles
Każdy z nich ma być dokładnie odwzorowanym modelem, wraz z PEŁNĄ CENTRALĄ BOJOWĄ, stanowiskiem sonaru itp..... trwają także prace nad wiernym odtworzeniem każdego typu uzbrojenia z tych okrętów ( specyfikacje techniczno-taktyczne )
Gdy dowiem się czegoś nowego ( screny, informację ) od razu je zamieszczę.
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie, może mi się spodoba na tyle, żeby wreszcie zagrać w 4 której nie trawie. Dlatego SW i LA bo to jedne z ciekawszych okrętów US Navy... Chociaż, że tak powiem lepiej by było pokazać mniej znane okręty US Navy z tego okresu.
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 4 Marzec 2008, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#8 Wysłany: 4 Marzec 2008, 16:41
z tego zestawienia wynika że mamy pojedynek miga21 z YF22, może to dodatek zrobiony na rynek amerykański mający pokazać wyższość sprzętu hamerykańskiego
1) Okręty podwodne które podałem maja być zawarte w Modyfikacji, co nie oznacza że w 1962 spotkamy klasę Los Angeles, Sea Wolfa czy Kilo. W tym dodatku oprócz KAMPANII której tłem ma być KRYZYS KUBAŃSKI będą także najprawdopodobniej wolne misje.
2) Oprócz Kuby gdzie ma przyjść nam walczyć z niedobrymi Imperialistycznymi świniami przyjdzie nam "patrolowanie" wód przybrzeżnych USA a takżę patrole w arktyce ( autorzy BARDZO chcą wykonać manewr przebijania się przez warstwę lodową....)
3) Stworzone maja być Sowieckie bazy op, z których będziemy rozpoczynali nasze patrole...
4 ) I tutaj co najważniejsze....ta modyfikacja jest tworzona przez ROSYJSKICH programistów.
Tak jak podałem wcześniej nie wiadomy jest termin "wydania" tego dodatku, ale z tego co czytam na forach, wszyscy maja chęci aby go skończyć i wydać jak najlepszym.
Przy okazji chciałem napisać o jednej rzeczy. Prosił bym o nieporównywanie tego dodatku do DW czy Sub Commanda, bo to jest dodatek tworzony przez grupkę zapaleńców, a nie przez potężna ekipę mająca nieograniczony budżet środków. Wiadomo że jeżeli zostanie on wydany nie osiągnie on takiego poziomu realności jak DW czy SC, bo dzialać on będzie na silniku od SHIV....
Ale jest tego wszystkiego jeden plus.....
Każda taka "akcja społeczna" która cieszy się powodzeniem i ogólnym zainteresowaniem musi zmusić producentów oraz wydawców gier do zastanowienia się czy na taki produkt jest zapotrzebowanie....a widać że jest...Więc gdy mamy "dobry silnik" i chęci to teraz potrzebne są tylko pieniądze, bo swoją droga uważam że jeszcze trochę i na światło dzienne wyjdą pierwsze screeny z nowego DW lub SC a może i nawet DC.....pożyjemy zobaczymy
A wracając do tematu, gdy zdobędę jakieś nowe materiały to na pewno zamieszczę.
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#11 Wysłany: 5 Marzec 2008, 09:20
Jesli ta grupa zapalencow jest tak dobra jak autorzy GWXa to ja juz czekam z niecierpliwoscia Biorac "silniczek" z SHIV mozna zrobic naprawde ciekawy dodatek. Zaczyna sie era "czworeczki"
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum