Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 3 Lipiec 2008, 20:19 Problem z patchem 1.4
Mam problem z patchem 1.4 do SH3. Otóż gdy odpalam patcha, daje dalej, dalej, wskazuje główny folder gry i gdy daje next to wyskakuje że "anim.act: unknown version" i klapa. Próbowałem wszystkich patchy ze strony ubisofta i ten sam problem. I tu nasuwa się drugie pytanie. Bardzo chętnie pograł bym na GWX ale domyślam się że wymaga on patcha 1.4, a może się mylę?
Proszę o pomoc, z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony przez ADi 3 Lipiec 2008, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
a) wgrywasz patcha na inną wersję niż 1.0,1.1,1.2 i 1.3 (np. zmodowaną, czy też 1.4)
b) wgrywasz złego patcha (np. na wersję europejską wgywasz amerykańskiego)
c) próbujesz spatchować piracką wersję (wtedy przykro mi, ale 30zł to nie majątek)
Domam, ze ta z Super$ellera też ma patcha.
I tak. Wymaga 1.4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum