Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ta część ma swój urok mimo, że już parę lat ma. Co ciekawe do "jedynki" dołączony jest edytor misji Posiadaczy H&D zapraszam na jakąś misyjkę GG: 7503335 .
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 7 Lipiec 2008, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Matrosku jak wrzucasz jakiś tytuł to zapodaj przynajmniej jakiegoś screena/recenzje czy też parę słów o o samej grze bo pewnie nie tylko ja nie wiem co to jest i czy warto to ściągać?
-Jusz- -jusz- zapodaje... Zdjęcie z pola bitwy zrobione aparatem fotograficznym ^^
Gierka jest o komandosach SAS Special Air Service??? Dowodzisz 4 chopami, dobierasz im ammo i broń (duży wybór) no i wypełniasz misje. w każdej misji jest około 4 zadań...
Heh, namęczyłem się w tą grę trochę. Zarówno w pierwszą część, jak i w dwójeczkę.
W II częsci utknąłem na dobre na jednym zadaniu i po kilku dniach mozolnych prób poddałem się i gra leży do dziś w kolekcji perełek
Ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić multi... Co prawda nie próbowałem, ale tak jakoś...nie pasuje mi ta gra do młócenia z innymi. tu jest duża dawka taktyki. Nie zwykłe prucie do wszystkiego co się rusza...
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum