Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 24 Sierpień 2008, 22:40 BATALIA nierankingowa - Bismarck
Strona Brytyjska:
PL_Adamus8: King George V - zatopiony przez Bobika
SD_Bullet: HMS Sheffild - zatopiony po kolizji z subem....
PL_Husarz111: HMS Sufolk - zatopiony przez HUBALKA
PL_Marco: CA Norfolk - zatopiony przez Bobika
PL_Lisiu: Dorse(cos)shire - na wieść że ma walczyć przeciwko HUBALOWI zrejterował z pola walki ( rozłączył się )
Strona Niemiecka:
PL_Bobik:Bismarck - przeżył i zatopił Adamusa8 oraz Marca
PL_Hubal: Prinz Eugen - przeżył i zatopił Husarza111
PL_Anakin: U-259 zatopiony przez Adamusa8
Ta gry z kilku względów była szczególna....
Po pierwsze była to pierwsza od dłuższego czasu gra w Silent Hunter II / Destroyer Command w trybie multi w tak dużym gronie osób, co w obecnej chwili można uznać za duży sukces Uważam to za dobra monetę na przyszłość gdyż widać iż ta gra nadal potrafi zmobilizować i wywoływać emocje tak jak było kiedyś....
Kolejnym powodem był fakt iż wśród uczestników gry była stara stara gwardia pamiętająca jeszcze czasu Legiony Hallera i Marszałka Piłsudskiego... Adamus8 oraz Bobik....
No i najważniejsze....nowi gracze PL_Anakin9,PL_Husarz111 oraz SD_Bullet. Panowie dla was wielkie podziękowania za grę
Dodać tutaj muszę iż PL_Anakin9 rzutem na taśmę dołączył do gry zaraz po tym jak zainstalował Ventrillo i mimo braku łączności głosowej ( problemy z mikrofonem ) dzielnie walczył podczas gry Mam nadzieje że gra się Tobie spodobała i będziesz miał ochotę pływać z nami patrole w Rankingu PS który ruszy niebawem...
A tak na zachętę dla innych poniżej umieszczam kilka screnów z gry, jak to wyglądało po stronie Niemieckiej
Krajobraz po bitwie...zespół Niemiecki wśród zniszczonych okretów Brytyjskich....JPG
Plik ściągnięto 23 raz(y) 49.43 KB
PL_Adamus wykonuje zwrot aby uniknąc trafienia torpedą Anakina cały czas będą pod silnym obstrzałem Niemców....JPG
Plik ściągnięto 31 raz(y) 50.46 KB
PL_Anakin wynurza sie przy Adamusie i strzela torpedą rufowa....JPG
Plik ściągnięto 27 raz(y) 46.48 KB
Zniszczona jednostka Marca jeszcze utrzymuje sie na powierzchni....JPG
Plik ściągnięto 31 raz(y) 39.51 KB
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 9 Październik 2008, 18:48, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 24 Sierpień 2008, 22:48
Nie uciekłem
Musiałem przegrupować się strategicznie na z góry upatrzone miejsce a w wyniku przeprowadzonego manewru uszkodzeniu (na skutek sabotażu) uległ ster i zostałem pozbawiony możliwości pływania okrętem, stąd decyzja Generalnego Dowództwa o powrocie do bazy (z którą sie nie zgadzałem ale musiałem wykonać rozkaz)
Screenshot_3.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 344.25 KB
Screenshot_6.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 417.06 KB
Screenshot_7.jpg
Plik ściągnięto 29 raz(y) 209.81 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 24 Sierpień 2008, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
Hubal małe sprostowanie. Jak mogłeś mnie zatopić skoro zatopił mnie Bismarck. Ty płynąłeś Eugenem. Może mi się popierdzieliło ale Eugena to ja widziałem jak zatonął. Został zatopiony przez Marco i Adamusa.
Gralo sie morowo ! mimo ze manerw zaskoczenia mi nie wyszedl , ale generalnie wszystko in plus. mam nadzieje ze dzis wieczorem takze powalczymy. wlasnie zalatwiam sprawe z mikrofonem , a raczej z karta muzyczna bo sie okazalo ze to jej wina , zaraz jade po nowa jakas wieczorkiem dajcie znac ! bede bankowo
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#6 Wysłany: 25 Sierpień 2008, 16:35
Noooooo PANOWIE:) GRATULUJE, fajnie widziec takie akcje...
Ja w tym tygodniu postaram sie do WAS dolaczyc bo poki co jade na EDGE spoko chodzi ale raczej do gier ON LINE sie nei nadaje ale w tym tygodniu bede mial neta z kabla takze dolaczam do WAS od razu
Ja w tym tygodniu postaram sie do WAS dolaczyc bo poki co jade na EDGE spoko chodzi ale raczej do gier ON LINE sie nei nadaje ale w tym tygodniu bede mial neta z kabla takze dolaczam do WAS od razu[/color]
Ja jechalem na EDGE przez ostatnie 3 tygodnie i w sumie jestem zaskoczony jakoscia. Bylem na wakacjach wiec specjalnie nie testowalem gier ale np bitwe w GNWC w NFa rozegralem bez najmniejszych problemow. Ale SH2/DC podobno potrafia byc kaprysne jesli idzie o lacze
A jakby co to ja dzis rowniez chetnie sprawdze batalie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum