Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 1 Październik 2008, 10:46 Proszę o pomoc
Chce kupic nowy komputer i zastanawiam się nad tym jaki wybrać system XP czy Vista. Czy Sh III I IV chodzą pod Viste czy moze są jakieś przeciwwskazania. Proszę o pomoc. I jeszcze jedno jaki procesor jest lepszy dwurdzeniowy lub czterordzeniowy. Czy kupujac czterordzeniowy zyskuja cos czy to tylko zbedny bajer za ktory sie placi?
Imię: daniel Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 14 Gru 2005 Posty: 125 Skąd: lubin
#2 Wysłany: 1 Październik 2008, 14:48
te gry chodza pod vista bez problemow . a ja na twoim miejscu kupilbym 4 rdzeniowy procek ale to tylko moje zdanie
_________________ ONLY GOD CAN JUDGE ME
sOnar [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 3 Październik 2008, 13:55
Jak Arek robisz 4 rzeczy na raz non stop kup sobie 4rdzeniówkę. Przyda się przy jednoczesnym renderowaniu, ściąganiu, graniu w jakieś gry i takie tam
Moim zdaniem jest to zbędna zabawka dla Arka. Na jego miejscu kupiłbym dopasionego
dual cora a nie słabe ale poczwórne badziewie dla rozpieszczonych bachorów nie mających
co robić z kasą... ale to jest moje zdanie na ten temat. Jeśli Arek masz za dużo kasy a jednocześnie zawsze żyłujesz swój komputer do tego stopnia że żarówka Ci przygasa w pokoju to kupuj 4rdzenia. Jeśli tak nie jest - kup wypaśnego duala i będziesz zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum