Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Sam postawilem pytanie na forum odnosnie Battlestations Midway oraz pytalem ludzi o ten produkt.
Wysnolem nastepujace wnioski.
Battlestations Midway nie jest raczej typowa symulacja jak SH czy DC a strategia z malym watkiem symulacji.
Wydaje mi sie ze dla pasjonata symulacji ten produkt nie przedstawia zadnej wartosci, ale to tylko moje prywatne zdanie i nie wykluczone ze sie myle.
Gralem juz wiele razy w ta gre Nie jest to symulacja racja.
Ale grywalnosc samolot, jednostki nadwodne i podwodne jest swietna.
Warto zagrac w ta gre, przeciez nie zawsze trzeba tak dokladnym byc jak w symulacjach W gre jak najbardziej warto zagrac.
Mozna sobie pobawic sie w zatopienie yamato itd.
mam tą grę i moge powiedzieć, że to typowa strzelanina. Nie ma co liczyć na dokładne odwzorowanie rzeczywistości. No a już pływanie łodzią podwodną pewnie zmrozi krew zapaleńców Silent Huntera
Jednak w grze dużo się dzieje, jest pełna akcji i nawet wciągająca. Nie grałem dużo, ale w pierwszej misji na pokładzie ścigacza PT walczy się z samolotami w Pearl Harbour, potem trzeba zatopić miniaturową łódź podwodną, a na koniec leci się myśliwcem atakując wracające na lotniskowiec japońskie samoloty. Polecam dla zabicia czasu szczególnie, że grafika jest bardzo ładna.
Przyznam, że gra ma trochę cech podobnych do NF'a... I w sumie, gdyby nie NF, może byśmy w to dla rozrywki plumkali... W końcu nawet pływanie subem przypomina to NF'owskie
O , jeśliby doszło do spotkania w multi w Battlestation: Midway to będę wdzięczny za jakieś info )
W multi gra się naprawdę rewelacyjnie - dla odstresowania i dobrej zabawy ten prosdukt jest genialny
Szczególnie starcia w trybie one to one przy wyborze pancerników
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 17 Październik 2008, 12:28, w całości zmieniany 1 raz
Mnie osobiście bardzo podoba się sposób animacji w tej grze - tekstury, sylwetki okrętów i innych jednostek - wszystko to powoduje, że gra - choć prosta i nie wymagająca - to jednak staje się wciągająca
No, pod warunkiem, że zbyt często nie dokarmiam rybek :D:D
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum