Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#1 Wysłany: 4 Grudzień 2008, 17:40 SHIII ver 1.4 a GWX 2.1
Witam
Pewnie gdzieś bym znalazł odpowiedź na to pytanie, jakbym sie mocno przekopał. Ale jako że dostałem ostrzeżenie przy zalogowaniu, że skrzynka przekroczyła 1000 nieprzeczytanych postów, to wolę juz nie kopać.. hehe
Mam oryginalną wersję SH3, polską wersję, pudełko slim. Pokazuje mi że mam wersję 1.4, a do GWX potrzeba wersji 1.4b.. Ale gdy patrzę na log zmian w wersji 1.4b to jest to dokładnie to samo co u mnie. Co myślicie?
A z jakiej serii wydawniczej masz grę (Super$eller lub KK jest na 100% właściwca)? Bo GWX ZAWSZE cię poinformuje, że musisz mieć 1.4b. Po prostu kontynuuj instalację. (Aha. W tej wersji z Fronczewskim. Odpalaj ręcznie z folderu z grą z oryginalnego execa!)
A co tam robi Fronczewski? Pytam, bo ja nie mam akurat tej wersji...
Po starcie pojawia sie wielka szara plansza z KK i z glosnikow leci Fronczewski mowiacy cos, ze to sa najlepsze gry czy jakos tak... Jak chcesz posluchac to wrzucilem tutaj (we fleszu z playerem): KK Fronczewski
Sam plik SH3.exe w KK to odsyla wlasnie najpierw do tego (splash.exe) po czym po zamknieciu przerzuca nas do wlasciwej gry (_SH3.exe).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum