Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Na dzień dzisiejszy wymagane jest potwierdzenie legalności gry.
należy podać klucz który jest na ostatniej stronie instrukcji a konkretnie klucz do rejestracji gry na stronie www.kompaniagraczy.cenega.pl
Dobra i ja miałem ten problem ale sobie poradziłem, już mówię:
Należy zarejestrować się właśnie na tej stronce www.kompania.cenega.pl, potem wejść w zakładkę pomoc (po prawej stronie połowa B)i wysłać im maila w treści pisząc o tym problemie, oraz podać im raz jeszcze kod jaki mamy na końcu instrukcji.
Następnie po odczekaniu max 1godzinki dobrze byłoby sobie do nich zadzwonić (po-pt 10-18) na numer (022) 574 25 74 i powiedzieć o tym problemie, o tym mailu i że nam bardzo zależy i że jesteśmy lekko zbulwersowani, iż w oryginalnej grze nie ma kodu do multi!
Po tym fakcie pewnie odpiszą nam maila (na nasz adres) z prośbą aby im...odpisać i podać raz jeszcze ten numer z instrukcji! I max do godzinki czasu oni znowu odpiszą z już PRAWIDŁOWYM KODEM do gry na UBI
Nieco to wszystko przyznam przedziwne ale taka to już jest nasza Polska....
Zatem powodzenia dla wszystkich i do zobaczenia na patroalch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum