Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jak na piratach jak mam orginal jak mialem pirata to wlasnie takiego czegos nie mialem , mam orginal klne sie na boga, moze dlatego ze to wersja polska nie wiem
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
To jest nowa ulepszona polska edycja SUPER$ELLER, przeinstalowale gre i ruszylem GWX instalator ruszyl i po chwili wywala bledy ze move Das Boot nie moze skopiowac itp.??? path nie dziala
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#29 Wysłany: 29 Lipiec 2007, 22:55
Cytat:
Oki powiem tak bez żadnych podtekstow i pretensji ten komunikat występuje przy piratach a na nich nie da sie zainstalowac GWX
da sie zainstalować i GWX dziala, sam używam ****** bo kupowałem gre przed premierą a tamta wersja niestety wymaga dysku w napędzie co mnie strasznie irytuje. Dla zainteresowanych na allegro SH3 jest juz po 25 zl
#31 Wysłany: 30 Lipiec 2007, 12:27
PkaYak napisał/a:
Oki powiem tak bez żadnych podtekstow i pretensji ten komunikat występuje przy piratach a na nich nie da sie zainstalowac GWX
...ten komunikat występuje tylko...przy instalacji patcha niezgodnego z wersją gry.
Patche w wersji 1.4b są cztery na stronie UBISOFTu + jeden Pl na stronie Cengi.
Mając wszystkie pięć...na 100 % jeden będzie ten właściwy...
Ten właściwy zainstaluje się bez komunikatu.
Ja moją wersję mam legalnie pobraną z sieci ze strony developera...czy jakoś tak, aby ją odpalić to...pisze wpłać euro na konto...a dostaniesz klucz...
Postanowiłem, co nastąpi wcześniej:
1. Nazbieram kwotę euro i...na konto.
2. Odpalę gierkę bez euro.
Add 2...nastąpiło wcześniej...
W świetle powyższego jaką ja mam wersje ?...legalną ?
Proszę o konstruktywną opinię.
A ten GWX to u mnie śmiga...słabo, ale ja mam cieniutkigo grzyba Athlon 1800XP;3x256MB+FX5200, tak że tego GWX usuń...
miłego patrolu
[ Dodano: 30 Lipiec 2007, 12:37 ]
mike napisał/a:
:lol :lol
Cytat:
da sie :lol :lol :lol :lol zainstalować :lol :lol :lol :lol i GWX dziala, sam używam ****** bo kupowałem gre przed premierą a tamta wersja niestety wymaga dysku w napędzie co mnie strasznie irytuje. Dla zainteresowanych na allegro SH3 jest juz po 25 zl
Na Allegro...25 zł to striko teoretico...29,99 + 16,00 przesyłka + nerwy + stress +...strach +...= 90 % szansy na zawał.
Zostawiam dla zuchwałych.
Panowie jak ten skrot byl zeby blur zmniejszyc bo moj radeon 9800pro ma troche jazde jak wysuwam peryskop i woda troche go obmywa, a ja musze polewac woda w tedy karte , GWX w koncu
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 67 Skąd: Warszawa
#35 Wysłany: 28 Styczeń 2009, 06:51
Oj , dzięki chłopaki za zaproszenie i pozdrowienia. Nie czytam wszystkich postów i nie widziałem tego jeszcze. Na sub vs sub kiedyś grałem.Teraz robię karierę w 2 flotylli w Lorient (GWX2).Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum