Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#1 Wysłany: 28 Styczeń 2009, 23:36 Imperial Glory
Witam.
W najnowszym styczniowym magazynie CD Action jest pełna wersja gry IMPERIAL GLORY.
Polecam fanatykom strategii.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 29 Styczeń 2009, 00:10
mam ten numer CD-Actiona z Imperial Glory, dobra gra ale mogła być lepsza na szczeblu strategicznym i rozwojowym, strona taktyczna jest ciekawa (zwłaszcza artyleria ) zrobiłem sobie taką stworzoną bitewkę w której broniłem angielski zamek samą artylerią oj było ciekawie .
Lütiens może kiedyś umówimy się na wspólną batalię?
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 29 Styczeń 2009, 21:39
Witam.
Cytat:
Lütiens może kiedyś umówimy się na wspólną batalię?
Niestety, nie wiem dlaczego ale nigdy nie instaluję multiplayera. Nigdy nie gram przez neta.
Kiedyś myślałem żeby spróbować zagrać na SH III w necie - ale widzę, że nie miałbym najmniejszych szans - tutaj prawie wszyscy grają na 100% realizmu.
P.S. Też się nie mogę doczekać na EMPIRE TOTAL WAR
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Gra bedzie przednia...Pytanie jakie bedzie miala wymagania aby zagrac i podziwiac grafike...Znajac poprzednie czesci to do grania na slabej grafice nie bedzie prawdopodobnie wysrubowanych wymagan...ale wyzej?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#7 Wysłany: 30 Styczeń 2009, 17:29
Mhmm, teraz już wiem, dlaczego wymagania takich gier sięgają najwydajniejszych procesorów, najszybszych pamięci i najmocniejszych grafik...
Ja rozumiem że dany oddział może być symbolizowany nie przez jedną ikonę ale przez cały oddział, ale extra moce tylko po to, aby każdy żołnierz inaczej trzymał swoją broń i inaczej drapał się po swojej glacy to trochę... na wyrost?
No tak zapomniałem. Co nie ma oszałamiającej grafiki to się nie sprzeda w milionach egzemplarzy, chociażby to było tylko "na tydzień grania"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum