Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 4 Luty 2009, 10:11
swego czasu dość dużo "biegaliśmy" w strzelanki, mam chyba CoD2 nawet zainstalowane na dysku, Marco chyba też, można sobie pobiegać w wolnych chwilach...
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#16 Wysłany: 16 Luty 2009, 17:44
ech ten Sgt. Moody.... najbardziej jego zapamiętałem z całej gry.. to były czasy jak się przechodziło CoD'a pierwszy raz, teraz to wiem gdzie co jest i nie sprawia mi to takiej frajdy jak za pierwszym razem, multi mógł być bardziej zróżnicowany w pojazdy ale i tak sam CoD1 z dodatkiem United Ofensive to gra pierwsza klasa
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#17 Wysłany: 17 Luty 2009, 08:24
to zdecydowanie była moja ulubiona gra (i jest) mam na myśli CoD i oczywiście UO. Ile ja to razy przechodziłem A MP w UO to było cudo. Mam to na dysku, ale teraz gdy grałem w CoD 4 i WaW, to bariera graficzna jest nie do przeskoczenia
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#19 Wysłany: 17 Luty 2009, 14:54
Ja przeszedłem CoDWaW którego kupiłem dzień po premierze, instalacja trochę trwała... gra była testowana w warunkach bojowych na kompie mojego kuzyna gdyż akurat po kupnie gry miałem do niego jechać (od razu po kupnie).
Sprzęcior ma trochę lepszy ale tylko kartę graficzną (ja mam GF 8600 GT a on ma GF 9600).
Pierwsze odczucia... zajefajna, najbardziej podobała mi się 1 misja kampanii Rosyjskiej (Wendeta 14 września 1942, Stalingrad) typowo snajperska robota a dodam że sam głównie na multi gram jako snajper albo strzelec z Mauserem Kar 98K, reszta misji ciekawa choć jedną z bardziej ciekawych było (Black Cats gdzie strzelało się z najeżonej bronią PBY Catalina ) ale osobiście mnie nic nie przebije CoD1.
Zajebista jest dodatkowa misja którą odblokowujesz po przejściu kampanii czyli...
NAZISTOWSKIE ZOMBIE
a jeszcze jak zagrasz w trybie kooperacji.... ech... palce lizać ^^
Ogólna ocena gry przez autora posta:
Gra bardzo dobra choć mogła być lepsza... osobiście żałuję że produkcje CoDWaW nie wzięło na siebie legendarne Infinity Ware. Słyszałem pogłoski że w czasie produkcji CoDWaW infinity zajęło się produkcją CoD6 najprawdopodobniej Modern Warfare 2.
Poczekamy i zobaczymy co Infinity zmajstrowało (może tym razem zamiast Price'a ożywią Foleya na co bardzo liczę)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#20 Wysłany: 18 Luty 2009, 11:24
Dobra, dobra... nie napisałeś nic o trybie multi. Gram w WaW od dnia premiery i według mnie gra była warta swojej ceny (2 razy droższa niż CoD 4). Piękna grafika, zajebista muzyka - mam nawet soundtrack no i oczywiście multi
1.Kampania jest po prostu rewelacyjna, choć jak zawsze w CoD za krótka Nie ma tu "nudnych misji" których nie chce się przechodzić drugi raz. Wszystkie są fantastyczne
2.Tryb Coop - próbowałem grać kampanię coop, ale to akturat nie jest atut gry, lepiej chyba zagrać kampanię singla
Natomiast nazi zombies wymiata. Powstało już kilka map to tego trybu. Piszcie do której rundy dotrwaliście. Ja osobiście dotrwałem do 20+.
3.Multi jest bardzo podobne do tego z CoD 4 - podobne umiejętności, klasy broni itp. Oczywiście bronie i modyfikacje do nich są nowe i bardzo ciekawe, choć miejscami nierealistyczne. Występują też pewne błędy, np nie ma pokazanego magazynku pudełkowego dla M1A1, MP40 i typu 100. Map niestety na chwile obecną nie jest dużo (1 nowa w patchu 1.2 i nieco porobionych przez graczy np. ratkitchen) Wróciły pojazdy, a właściwie tylko czołgi.
Jedyny prawdziwy minus tej odsłony WaW, jest zjawisko Spawnkilling. Spawny są do dupy. Niektórzy campią się w pobliżu i nie masz wtedy szans na to by cokolwiek zrobić.
Aaaa... Nie napisałem o wsparciu - samolot zwiadowczy, odpowiednik UAV w CoD4, Artyleria, odpowiednik nalotu (artyleria skutecznijsza) no i oczywiście pieski - zabójczo skuteczne i denerwujące - postrach snajperów!
To tylko mała część tego co mógłbym powiedzieć o tej grze.
Gra ta wyszła bardzo niespodzianie, niespełna rok po premierze CoD 4. Myślę, że w następnej części autorzy przeniosą nas na jakiś zupełnie inny front (byle nie Wietnam).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum