Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie śpię bo trzeba napisać CV i list motywacyjny i jeszcze czeka mnie wklepanie zaległych raportów na stronie.
No ale humor dopisuje (kopanie piłki i 3x win )
Pewnie mi zejdzie do jakiejś 1:30
Edit.
Skończyłem CV i list, zostały raporty....
Ta godzina 1:30 to była zbyt optymistyczna wersja
Edit2.
Jakbym miał wklepać te ponad 14 zaległych raportów to by mi zeszło do jakiejś 3:30 to raz, a dwa ze pewnie byłbym już "nieprzytomny" i 3 razy potem trzeba sprawdzać...
Ale pewnie bym posiedział tak do 3:00 i uzupełnił braki ale gdy mi #$^#$^^$# skrypt nie pozwala na podzielenie suba na 2 dowódców DD to mnie coś bierze....
IDE SPAĆ
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 11 Luty 2009, 02:02, w całości zmieniany 6 razy
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#12 Wysłany: 27 Luty 2009, 13:21
Po przeczytaniu tej opowieści spora część z Klanowiczów na pewno będzie cierpieć na bezsenność tej nocy ze strachu.....
Było ładnie lutowe przedpołudnie, śnieg z deszczem zacinał jak głupi i wiał zimy wiatr... stałem sobie jak gdyby nigdy nic na przystanku autobusowych w miejscowości Czeladź... w pewnym momecie zza zakrętu wyłoniła sie koparka niezbyt szybko jadąca, nagle zza niej (kompletnie nie widząc czy coś jedzie z naprzeciwka) zza zakrętu wyłonił sie lśniący czarny samochód terenowy marki Mercedes i na pełnej prędkość wyprzedził pojazd nie bacząc na ryzyko i innych uczestników ruchu...
Gdy pojazd przejeżdzał obok przystanku na którym stałem - zamarłem ze strachu.... na tablicy rejestracyjnej był napis: "S1 Boolo" już bałem sie że to koniec.... że w końcu po mnie przyjechali i nie zobaczę już świata....
na szczęście pojazd na pełnej prędkości przemknął obok przystanku i pojechał dalej... prawdopodobnie kto inny był dziś na zleceniu......
Strzeżcie sie Klanowicze z Zagłębia Dąbrowskiego.... Boolo wkroczył na nasze tereny...
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Kurde nie mogłem zasnąć od godziny, bo nurtowało mnie pewne pytanie.
Hubal już wiem, znalazłem sam (tak sądzę) odpowiedz, otóż nic się wtedy nie stanie,
nie powstanie SEM gdyż pole magnetyczne nie przetnie wtedy uzwojeń twornika
No teraz nareszcie usnę
Edit. Jednak chyba nie usnę
Puff ma ktoś na zbyciu alternator i oscyloskop 3 kanałowy
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 28 Luty 2009, 01:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum