Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Arek
#1 Wysłany: 18 Marzec 2009, 19:32 This program cannot upddate the installed version of SH 3
v1.2 to 1.4 Polish because of the following reason : Mission Engine.dll: unknown version.
Panowie o co chodzi??? wersja gry to nówka z Cenegi a path z ich strony i z naszej klanowej a i tak takie bzdury wyskakują Poradzcie coś proszę
Nie wgrywałeś może noCD? Bo tak zareaguje.
A co za wersję wydawniczą masz... Bo może masz 1.4 i dlatego wywala. Po prostu jeden z plików DLL jest nieznanej wersji. Więc patch nie pozwala się zainstalować, bo podejrzewa, że nie jego kolej.
Np. gdybyś miał wersję 1.0 i tak wyskoczyło, to najpierw trzeba by zainstalować patch do 1.2. Ale z tego co wiem 1.4 podnosi zarówno 1.0, 1.1 i 1.2.
#3 Wysłany: 18 Marzec 2009, 19:58
Jesteś Wielki a ja głupi 4 razy grę reinstalowałem łącznie z czyszczeniem rejestru!! ale nadal nie wiem gdzie jest ten NO CD jak mam go znaleźć?? bo w folderze gry go nie posiadam
1. Instalujesz grę
2. Robisz cokolwiek (instalacja noCD <to plik exe, który powoduje, że gra nie wymaga sprawdzania płyty w napędzie), modów, czegokolwiek) przed instalacją patcha?
I podaj mi jaka wersja wydawnicza gry.
Jeżeli Super$eller lub Kolekcja Klasyki to cię pocieszę, że patch jest już tam od razu wgrany
#5 Wysłany: 18 Marzec 2009, 20:54
Kolekcja klasyki nawet nie patrzyłem co jest w grze tylko zapragnąłem mieć ten patch !!!!A jeśli chodzi o No cd to wgrałem go razem z poprawką która zmieniała rozdzielczość i teraz nawet po wywaleniu wszystkiego nadal nie muszę wkładać tej płytki Dziekuje ci serdecznie !
No. Po prostu gra nie wykryła ani wersji 1.0, anu 1.1, ani 1.2, ani nawet 1.3 (bo miałeś 1.3), więc ci podała, że nie zna wersji. No i dalej posypało się samo.
#7 Wysłany: 18 Marzec 2009, 22:56
Już mam nadzieję ostatnie pytanie: jak lub czym ściągać z FileFront?? jak wciskam dowonload to wyskakuje mi że nie mam pozwolenia na ściąganie tego pliku ??chciałem ściągnąć GWX a tu duuupa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum