Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W Narwiku zrobiliśmy MASAKRĘ.Przeżyły tylko dwa niszczyciele i kilka kutrów .
Z pancernika zostały tylko pontony.Pierwsze trzy torpedy wsadził mu chyba Zyziek .
Ja wsadziłem mu dwie ostatnie.W międzyczasie widziałem na nim jeszcze chyba trzy wybuchy.Razem dostał osiem i dobił go nasz niszczyciel.Dlatego jest nie zaliczony.
Moja trzecia torpeda była w drodze jak wyleciał w powietrze (ostrzeliwały go nasze niszczyciele ,ja byłem miedzy nim a niszczycielami).
Trzecią wwaliłem już w trupa.Później juz była profanacja zwłok, do momentu ,aż torpedy przechodziły przez niego na wylot.
Akcję zakończył Lukas przepływając przez porozwalane kawałki żelaza.Nawet Polscy złomiarze go nie pozbierają do roku 2009.
Niech każdy napisze ile razy go łupnoł.
Poprzednim razem polował na niego Marko, aż mu torped zabrakło.Myślę że pancernik w tej misji jest po prostu tak wytrzymały .I bardzo dobrze.
Następnym razem proponuje wyrżnąć niszczyciele, potem się jednocześnie wynużyć i zrobić jatkę kutrom.Już się cieszę.
n 1.JPG
Plik ściągnięto 19 raz(y) 101.64 KB
n 2.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 107.9 KB
_________________ syguła
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 29 Marzec 2009, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum