Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#1 Wysłany: 2 Maj 2009, 18:24 Patrol 8 - Wejście Smoka
Klasa Okrętu: Balao
Załoga: Weterani
Japonia przygotowuje się do operacji Ten-Go, której zadaniem jest uniemożliwienie przejęcia Okinawy przez siły sprzymierzonych. Cesarska flota nie może jednak działać bez zaopatrzenia. Zniszczcie wrogi konwój z zaopatrzeniem by wyeliminować przeciwnika z gry. Bądźcie czujni - w pobliżu znajduje się silnie broniona grupa uderzeniowa...
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#2 Wysłany: 2 Maj 2009, 18:37
Postępując zgodnie z taktyką Wilka, aczkolwiek nie posiadając jego umiejętności, wynurzyłem się (45 rok). Po 5 minutach, awaryjnie w dół. Trochę uciekałem, ale w końcu zaliczyłem dosyć nieprzyjemne uszkodzenie. Zalało mi tylni przedział i musiałem zmniejszyć głębokość. Niestety ciągnęło mnie w dół i nie byłem w stanie utrzymać okrętu w poziomie. Pozbyłem się więc przednich toroped (rufówki były zniszczone) i wynurzyłem by walczyć do końca. Za pomocą działa zatopiłem 1 niszczyciel, 1 mocno uszkodziłem, a 2 lekko. Mój wrak został na powierzchni i stał się celem wszystkich okolicznych luf.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum