Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Data: 10 grudnia 1941
Klasa Okrętu: Gato
Załoga: Zawodowcy
Atak sił japońskich zagraża utracie Manili. Dziś konwój opuszcza Manilę i kieruje się w stronę Brisbane. Nasze okręty podwodne będą osłaniać jednostki nawodne. Cel główny: Osłaniać konwój.
Data: 10 grudnia 1941
Klasa Okrętu: Gato
Załoga: Zawodowcy
Atak sił japońskich zagraża utracie Manili. Dziś konwój opuszcza Manilę i kieruje się w stronę Brisbane. Nasze okręty podwodne będą osłaniać jednostki nawodne. Cel główny: Osłaniać konwój.
Eeee... To jakaś nowa misja?
Z jakiejś nowej paczki?
Bo ja nie mam żadnej misji, która by się tak akurat nazywała...
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#5 Wysłany: 3 Maj 2009, 07:49
Cytat:
Eeee... To jakaś nowa misja?
Z jakiejś nowej paczki?
Bo ja nie mam żadnej misji, która by się tak akurat nazywała...
Ewakuacja Manili to "fabryczna" misja SH4. Pięć misji multiplayer dostępnych w czystym SH4 będą uzupełniać nasz PolishSeamen Pack. I chyba dobrze, bo z tego co widzę to zainteresowanie SH4 wzrasta i pewnie niedługo pojawi się zapotrzebowanie na "świeże" misje. Wiem, że jakieś kroki w tym temacie podjął PL_Hagal, ale nie znam dokładnie szczegółów...
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum