POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
stopnie
Autor Wiadomość
Statesman 

Kraj:
poland

Imię: Bogdan

#1  Wysłany: 6 Lipiec 2009, 15:36   stopnie

po zainstalowaniu dodatku u-boat Mission aby awansować trzeba zaliczyć tyle a tyle misji z wynikiem dobrym lub znakomitym. w instrukcji nic na ten temat niema, jaka jest różnica między dobrym ukończeniem misji a znakomitym. dodatek zakończyłem w stopniu fregatenkapitan na łatwym poziomie.
chciałbym też się dowiedzieć jak to wygląda grając amerykanami
czy jest jakiś mod który pozwala grać również na atlantyku, bo sh3 po zainstalowaniu gwx 3 można w różnych częściach świata grać

Gregorios 
Oberbootsmann

Kraj:
poland

Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV

#2  Wysłany: 6 Lipiec 2009, 16:39   

Zakończenie misji u-bootem z wynikiem znakomitym jest wtedy gdy po misji dostajesz najwyższe wtedy odznaczenie wojskowe Krzyż Rycerski. Po dobrym zakończeniu dostajesz np.Krzyż Żelazny I klasy . Czyli im mniej cenne odznaczenie tym misja gorzej Ci poszła. Co do innych Twoich pytań to są tu mądrzejsze głowy ode mnie. :8)

Pozdrawiam.

Krzyż Rycerski.png
Plik ściągnięto 2863 raz(y) 32.11 KB

Ostatnio zmieniony przez Gregorios 6 Lipiec 2009, 16:43, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Storm87 
Kapitanleutnant

Kraj:
poland

Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1

#3  Wysłany: 6 Lipiec 2009, 21:08   

W gruncie rzeczy najwyższym odznaczeniem niemieckim był Krzyż Rycerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. Jedna tylko osoba otrzymała to unikatowe odznaczenie: pilot Ju-87, Hans Ulrich Rudel - prawdziwy lotniczy eksterminator! :)

kołcz 
Leutnant zur See

Kraj:
germany

Imię: Timo Hallmann

#4  Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 23:32   

Gregorios napisał/a:
Zakończenie misji u-bootem z wynikiem znakomitym jest wtedy gdy po misji dostajesz najwyższe wtedy odznaczenie wojskowe Krzyż Rycerski. Po dobrym zakończeniu dostajesz np.Krzyż Żelazny I klasy . Czyli im mniej cenne odznaczenie tym misja gorzej Ci poszła. Co do innych Twoich pytań to są tu mądrzejsze głowy ode mnie. :8)

Pozdrawiam.

W rzeczywistości żeby dostać krzyż rycerski najpierw trzeba było mieć krzyż żelazny I klasy a przedtem jeszcze II klasy, no chyba ze naprawdę się dokonało czegoś niebywałego to była taka możliwość ominięcia tej procedury. W SH4 jest niestety inaczej ja np. po powrocie z jednego patrolu w którym zatopiłem ponad 50tys. BRT dostałem od razu Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes mit Goldenem Eichenlaub, Schwertern und Brillianten

Knight's_Cross_of_the_Iron_Cross_with_Oakleaves,_Swords,_and_Diamonds.png
Plik ściągnięto 2799 raz(y) 117.42 KB

Ostatnio zmieniony przez kołcz 16 Wrzesień 2009, 23:39, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu