Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Bogdan
#1 Wysłany: 6 Lipiec 2009, 15:36 stopnie
po zainstalowaniu dodatku u-boat Mission aby awansować trzeba zaliczyć tyle a tyle misji z wynikiem dobrym lub znakomitym. w instrukcji nic na ten temat niema, jaka jest różnica między dobrym ukończeniem misji a znakomitym. dodatek zakończyłem w stopniu fregatenkapitan na łatwym poziomie.
chciałbym też się dowiedzieć jak to wygląda grając amerykanami
czy jest jakiś mod który pozwala grać również na atlantyku, bo sh3 po zainstalowaniu gwx 3 można w różnych częściach świata grać
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#2 Wysłany: 6 Lipiec 2009, 16:39
Zakończenie misji u-bootem z wynikiem znakomitym jest wtedy gdy po misji dostajesz najwyższe wtedy odznaczenie wojskowe Krzyż Rycerski. Po dobrym zakończeniu dostajesz np.Krzyż Żelazny I klasy . Czyli im mniej cenne odznaczenie tym misja gorzej Ci poszła. Co do innych Twoich pytań to są tu mądrzejsze głowy ode mnie.
Pozdrawiam.
Krzyż Rycerski.png
Plik ściągnięto 2862 raz(y) 32.11 KB
Ostatnio zmieniony przez Gregorios 6 Lipiec 2009, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#3 Wysłany: 6 Lipiec 2009, 21:08
W gruncie rzeczy najwyższym odznaczeniem niemieckim był Krzyż Rycerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. Jedna tylko osoba otrzymała to unikatowe odznaczenie: pilot Ju-87, Hans Ulrich Rudel - prawdziwy lotniczy eksterminator!
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 23:32
Gregorios napisał/a:
Zakończenie misji u-bootem z wynikiem znakomitym jest wtedy gdy po misji dostajesz najwyższe wtedy odznaczenie wojskowe Krzyż Rycerski. Po dobrym zakończeniu dostajesz np.Krzyż Żelazny I klasy . Czyli im mniej cenne odznaczenie tym misja gorzej Ci poszła. Co do innych Twoich pytań to są tu mądrzejsze głowy ode mnie.
Pozdrawiam.
W rzeczywistości żeby dostać krzyż rycerski najpierw trzeba było mieć krzyż żelazny I klasy a przedtem jeszcze II klasy, no chyba ze naprawdę się dokonało czegoś niebywałego to była taka możliwość ominięcia tej procedury. W SH4 jest niestety inaczej ja np. po powrocie z jednego patrolu w którym zatopiłem ponad 50tys. BRT dostałem od razu Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes mit Goldenem Eichenlaub, Schwertern und Brillianten
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum