Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 23:46 Afrykański bastion N
Udało się, udało!
Po długich bojach z UBI oraz Tunngle, z ponad godzinnym opóźnieniem...
Cytat:
1 czerwca 1942 / Gato, regular, 6 graczy
Rommel uderzył ponowanie na Tobruk. Nasze siły w rejonie miasta znajdują się w opłakanej sytuacji, a Niemcy stale dowożą zaopatrzenie szykując się do zadania ostatecznego ciosu. Zwycięstwo w tej kampani otworzy mu drogę na Egipt i Suez.
Rozkazy: Siły osi sformowały wielki konwój udający się z zaopatrzeniem dla Africa Corps. Stawką jest Egipt.
Udział wzięli ale nie doczekali końca:
PL_Wilk - KIA, zatopony z dział DDków
PL_U-96 - DISC
tes - DISC
* * *
Panowie, patrol NIE ZAKOŃCZYŁ się o czasie - okazało się że najlepiej jak hostującym będzie Wilk... jednak PL_Wilk miał automatyczne wyłączenia lapka o tej... 23.30. Nic się nie dało zrobić - Ci co grywają na multi w SH4 wiedzą czym kończy się zrzucenie gry na pasek. Jako że do końca patrolu była już prawdopodobnie jasna sytuacja (na niekorzyść graczy, gdyż kilak stateczków tonęło, a nikt już nie był obrzucany), a pozostało do końca jedynie 10-15 minut patrolu, pytam: uznajemy ten patrol czy nie?
Decyzja należy do Was, drodzy gracze.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 27 Wrzesień 2009, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 23:58
ANDREV zeby teraz nie bylo tak, ze ludziki zrozumieja ze jak WILK-a nie bedzie to nie beda grali bo nie ma HOSTA. Nie przyzwyczajaj tak ludzi bo gra sie jak jest HOST jakikolwiek. Nie chcialbym, zeby historia z SH3 miala swoja powtorke
Mnie jak najbardziej sie podobalo, bo znowu poczulem klimat jaki od 2 lat nie czulem, niestety.
Odglosy, ktore wokol mnie byly pozwolily sie wczuc w ta gre, szkoda tylko ze mnie rozlaczylo
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 27 Wrzesień 2009, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
#4 Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 11:51
tes napisał/a:
Czy wyrzucenie Wilka, to crash gry u wszystkich?
Ja mam do was pełne zaufanie, jestem ZA.
W tym przypadku nastąpiło wyłączenie laptopa, na którym gra była hostowana.
Nie wiem jak Wilk ma skonfigurowany komputer, ale sytuacja powyżej miała miejsce tylko dlatego, że zbyt późno rozpoczęliśmy grę...
Mam nadzieję, że następne gry będą startowały max o 21.00.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 27 Wrzesień 2009, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
#6 Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 12:36
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Czyżby Wilk ustawił blokadę dla dzieci, aby im komp wyłączyć o 23:00?
"Szczęśliwie" laptop Wilka klęknął o 23:45...
Ale też nasza wina, bo za późno żeśmy zaczęli patrol...
Ale że to był inauguracyjny to można przymknąć oko...
Sory za rozlaczenie ale to bylo spowodowane ustawieniem programu dokladnie na 23.20 o którym calkowicie zapomnialem ,wina siostry bo nastawila sobie jak sie film skonczy dzien wczrsniej zeby komputer jej sie wylaczyl i nie odblokowala tego nastepnego dnia ale mysle ze te 10 minut patrolu to nie tak duzo
Ekhe, ekhe, Panowie Kapitanowie, a czy czasem ja z Wami też tego patrolu nie płynąłem....?
Albo się pogubiłem, albo mam jakieś Deja Vu.
Andrev, czy to, co razem płyneliśmy to też był Afrykański Bastion N? I czy czasem też nie polecieliśmy na orbitę po tym, jak Wilk zrobił cut off na sesji????
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum