Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
A ten link to czemu miał służyć?! To nie ten mod!!! Tu chodzi o SH4 effects for SH3, autorstwa Racerboy'a. Cóż, nie mam oryginalnej wersji tego dla SH 1.4, jedynie nowszą, bardziej odpicowaną, przeznaczoną dla GWX 2.1 I chętnie się podzielę.
A sprawdź, powinno chodzić. Gwarancji nie daję. Jakby co to sobie wyłączysz. A co do efektu... chodzi Ci o poświatę? W tym linku powyżej go zapodałeś, znaczy się w temacie, dałem parę screenów, jak przypadkowo ten efekt mi się włączył. Miałem taką sytuację parę razy, myślę że funkcja jest gdzieś ukryta. Ale nic mi więcej nie wiadomo.
P.S. Chyba że Tobie od początku chodzi o poświatę, a nie o SH4 effects for SH3?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum