Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
U-Booty: VIIB (1943) lub VIIC (1943)
Czas misji 2h
3 III 1943 g 18:00
Pogoda: Średnie zachmurzenie. Popołudniu spodziewane opady.
--- TŁO HISTORYCZNE ---
Dnia 12 sierpnia 1942 w Moskwie, Churchill i Stalin spotkali się po raz pierwszy. Zaproponowano wtedy pomysł inwazji na północne ziemie okupowanej Norwegii. Plan ten, choć nigdy nie wdrożony, przeszedł do historii, jako Operacja Jupiter.|A co by było, gdyby jednak udało się zrealizować te plany ?
--- Odprawa ---
Wielkie zwycięstwo nad brytyjską flotą jest już bliskie. Uciekają spod brzegów naszej Norwegii, jak szczury z tonącego okrętu. Należy im zadać jak największe straty. |Niech żyje Fuhrer| POWODZENIA!| PL_Cmd_Jacek||v.1 (05/09/2009)||
=============
PL_Marco - KIA
• Illustrious Carrier 23 000 t
PL_Matrose - KIA
PL_wolfx - KIA
PL_Arek71 - KIA Nieliczony
Pablo107 - KIA Nieliczony
szczegolowe.jpg
Plik ściągnięto 118 raz(y) 331.2 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 25 Październik 2009, 23:10, w całości zmieniany 4 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 25 Październik 2009, 11:15
Czyli kolejny KIAtrol. Z drugiej strony chyba były jakieś problemy na UBI.COM wczoraj, bo z drugiego serwera także wyrzuciło graczy.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 25 Październik 2009, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum