Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 2 Listopad 2009, 17:54
od dzisiaj zaczynam lubic czworoKĄTY
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 2 Listopad 2009, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Ale wam powiem że ten filmik według mnie się tak nie kończy... (ograniczenia YouTuba...)
Z tego co pamiętam to 300 USD tej nocy wydałem...a tak dla przykładu:
Zestaw:
1 litr Cuba Libre+2 litry Coca-Coli+półmisek limonek+półmisek lodu=20 USD
No to macie porównanie jaka impreza za te 300 USD z mojej strony była
To co....kolejny zlot klanu Brazylia 2010 Ale kategoryczny zakaz zabierania aparatów fotograficznych, kamer, dyktafonów i wszystkich nośników do utrwalania audio-wideo...ot tak dla dobra nasz wszystkich
P.S Ehhhh...pamiętam ten parkiet....
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 3 Listopad 2009, 22:12, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum