Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#81 Wysłany: 27 Listopad 2009, 21:00
i kolejne wieści o Grupie Operacyjnej Foxtrot
Dostaliśmy POTWIERDZONE informacje o dołączenie do G.O. Foxtrot kilku nowych członków z PolishSeamen, dodatkowo także niepotwierdzone informacje o czynnej współpracy G.O. Foxtrot i 2 nieznanych najemników jednak nie wiemy nic na ten temat.
PL_Fox6"Firefox" - Oficjalnie uznany przez wywiad za najbardziej poszukiwanego członka Foxtrot, jego skill a także poziom pokazują że jest dla nas już prawie nieosiągalny oraz udało nam się potwierdzić że to właśnie G.O. Foxtrot jest odpowiedzialne za straszne czyny na lotnisku im. Zachajrewa w Moskwie całą sytuacje przedstawimy później. Doszliśmy do wniosku że nie ma sensu schwytanie "Firefox'a" a tylko jego natychmiastowej likwidacji gdyż jest za dużym zagrożeniem dla pokoju na świecie.
PL_Zyziek_b"Phantom" - Dowództwo ze względu na jego nieludzkie umiejętności gry w trybie 3 osoby postanowiło oficjalnie nazwać go "Phantomem", jego poziom rośnie z dnia na dzień i obawiamy się że planuje zamach na "Światową Organizacje Ochrony Makaronu", ponoć planuje to od dawna z najlepszymi na świecie niemieckimi Camperami (tak... Niemcy na kampera krzyczą "Campa, Campa.". Myślimy że członkowie G.O. Foxtrot też mu pomogą dlatego też należy obserwować [ŚOOM] do czasu ataku grupy.
Adiq"Czyściciel" - Ten ma ambitniejsze plany od "Phantoma", planuje zamach na tzw. "Loże Szyderców" (tak, tą samą która nie przepchnęła ustawy o zwiększeniu limitów amunicyjnych dla płatnych zabójców z 20 do 3000 pocisków.), postanowił także wziąć do pomocy całe G.O. Foxtrot więc przy jego planach cele "Phantoma" wydają się być wyłącznie akcją dywersyjną jednak nie wykluczamy możliwości oszukania wywiadu nieprawdziwymi bądź niepotwierdzonymi informacjami.
PL_Wolfx"Rockefeller" - Mamy niepotwierdzoną informacje o tym że został złapany przez Rosjan w jednym z Gułagów bądź Łagrów (nigdy nie wiem które to które) jednak rząd Rosyjski nie potwierdza i nie zaprzecza tych informacji co może znaczyć że "Rockefeller" naprawdę mógł zostać złapany przez Rosjan... Jeśli tak to świeć panie nad jego duszą.
A TERAZ ISTNY FENOMEN WYWIADU, ZNAMY OSOBY KTÓRE ZOSTAŁY ZWERBOWANE PRZEZ G.O. Foxtrot A SĄ TO:
PL_Murin znany jako Wielki M oraz nijaki Madafaka zaje****li mi składaka", po przeprowadzeniu dochodzenia odkryliśmy że to PL_Rapciu.
Również dostaliśmy potwierdzoną informacje że G.O. Foxtrot czynnie współpracuję z najemną grupą dowodzoną przez nieznanego nam ElD1ablito. W trakcie wstępnego dochodzenia odkryliśmy że w/w osoba tutaj występuje pod nazwą "Devil".
Jako że byliśmy tak wykończeni dochodzeniami nie byliśmy w stanie sprawdzić stanu poziomów w/w osób, nie chciało nam się gdyż doszliśmy do wniosku że to bez sensu informować o ich stopniach... I tak nawet gdyby mieli 1 poziom by nas pozabijali.
Oraz przeklasyfikowaliśmy Grupę Operacyjną Foxtrot z "Najemnej organizacji bojowniczej" na "Organizacje Terrorystyczną Dążącą Do Zniszczenia Loży Szyderców" dlatego też status poszukiwawczy grupy wzrósł z "Nuda" na "Zarąbać"
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#87 Wysłany: 28 Listopad 2009, 10:24
muszę teraz na czymś wyładować złość! jakiś dupek zaczął mnie wyzywać stopniowo od camperów-dzieci-noobów-lamerów-nie znających poprawnie angielskiego-aż po moją polskość
Czyli jestem Polak taki i taki, a właściwie to wszyscy Polacy tacy są... Że złodziej jestem itd. Na servie było kilka polaków (w tym Rapciu), ale nikt chyba nie poczuł się obrażony... no cóż, bez komentarza.
To jego profil.... próbuję go jakoś namierzyć
http://steamcommunity.com...561198015939706
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#100 Wysłany: 30 Listopad 2009, 14:07
fox a to nie jest SSN z CoDMW2 z misji na platformie? bo tak jakoś to Dallas mi znajome.
Specjalnie odpaliłem grę i to na 100% jest ingame... tyle że MW2 dokładnie takie samo ujęcie strzeliłem .
Choć mogliby to wykorzystać w SH5 Modern Warfare
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum