Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#21 Wysłany: 22 Grudzień 2005, 01:15
Wiesz co Konrad, już od pewnego czasu przestałem się dziwić niektórym , naszym wspólnym znajomym, ( i to nie tylko z forum PS), że nie chcą mieć z Tobą nic wspólnego, TY JESTEŚ OSZOŁOM !!!- jest to naprawdę delikatne określenie.
Uspokoję Cie, ze nie mam zamiaru zapoznawać się z WASZYMI REWELACJAMI, które zaprzeczają ogólnie przyjętym i uznanym faktom historycznym.
Dogadaj się z Joanne K Rowling i wspólnie piszcie dalsze przygody "Harry Pottera", będziesz sławny i dowartościujesz się.
[ Dodano: 22-12-2005, 01:19 ]
Dla zainteresowanych podaje szczegóły:
14.IX godz 21,25 ORP Orzeł wpłynał na redę Tallina
14.IX godz 23,00 ORP Orzeł holowany jest do portu
15 IX godziny popołudniowe internowanie okrętu
Imię: Konrad
#23 Wysłany: 23 Grudzień 2005, 13:07
Zdecydowałem nie pisać na tym forum więcej. Poprosiłem Boola o usuniecie mojego konta użytkownika. Jakkolwiek na pożegnanie chciałem ci odpowiedzieć
Cytat:
Wiesz co Konrad, już od pewnego czasu przestałem się dziwić niektórym , naszym wspólnym znajomym, ( i to nie tylko z forum PS), że nie chcą mieć z Tobą nic wspólnego, TY JESTEŚ OSZOŁOM !!! - jest to naprawdę delikatne określenie.
Cóż ja ci mogę odpowiedzieć ? Chyba tylko tyle, że kulturą to ty nie grzeszysz zważywszy na wiek twoje słownictwo i odnoszenie się do mnie tylko upewnia mnie w moich przekonaniach o agresji kiedy brak ci argumentów. Tak 6 latki w przedszkolu o zabawkę walczą. Nie będę używał takiego słownictwa by przypadkiem nie zostać porównanym z tobą, byłaby to dla mnie prawdziwa obraza.
Cytat:
Uspokoję Cie, ze nie mam zamiaru zapoznawać się z WASZYMI REWELACJAMI, które zaprzeczają ogólnie przyjętym i uznanym faktom historycznym.
Mnie jest wszystko jedno czy będziesz się zapoznawal czy nie. Jak sie nie zapoznasz to może i lepiej dla twojego zdrowia. Bo co ty biedaku zrobisz jak się okaże, że dokumenty w Instytucie Sikorskiego w Londynie są o wiele bardziej sensacyjne niż można to było przypuszczać ?
Cytat:
Dogadaj się z Joanne K Rowling i wspólnie piszcie dalsze przygody "Harry Pottera", będziesz sławny i dowartościujesz się.
Dziękuję za radę. Być może skorzystam z twojej rady nie tyle w kwestii dowartościowania ile napisania następnych przygód H.Pottera. To może być bardzo interesujące doświadczenie, napewno pomocne przy doskonaleniu jezyka angielskiego.
Oczywiście oczekuję, że usuniesz ten post lub go wyedytujesz bo przecież nie można mieć odmiennego zdania, a szacunek należy się (sic!) modowi.
P.S.
Miało być pojednanie i spokój, choć nie z mojej inicjatywy. Jak widzę poziom, niektórych dyskutantów na Waszym forum nie pozostawia cienia wątpliwości co do zasadności pisania czegokolwiek i użytkowania tego forum. Życzę PS powodzenia oraz by istniało dalej i rozwijało się.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#24 Wysłany: 23 Grudzień 2005, 16:46
GROM a to jest jedyny powod - PL_maniek- ze nie bedziesz wchodzil na to forum?? Nie musisz odpowiadac ale jestem ciekaw.
To FORUM jest wolne i mozna pisac na nim WSZYSTKO- kultura wypowiedzi wszystkich obowiazuje- MANIEK jest troche nerwowy jak i ja ale zeby od razy rezygnowac....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum