Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 250 Skąd: Andrespol/Łódź
#1 Wysłany: 29 Grudzień 2005, 19:45 Serwer potrzebny od zaraz...
Panowie, poszukuję serwera na którym mógłbym zamieścić 400 Mb film. Jest to "Historia zdobycia uboota 505" w wersji VCD. Po spakowaniu plik byłby jeszcze mniejszy.
Jedyna rzecza jaka mi przyszla na mysl to podzielenie pliku na 2 czesci i wrzucenie go na megaupload(do 250MB jeden plik moze byc) albo na wiecej i rapidshare(do 50MB jeden plik). I pozniej mozna sobie sciagnac np 2 pliki RAR scalic w jeden i ogladac PS.prawde mowiac nie wiem czy jest to do konca zgodne z prawem poniewaz film jest udostepniany (jak podasz link) w necie.
Imię: Michał Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 329 Skąd: Mysłowice
#3 Wysłany: 30 Grudzień 2005, 02:56
Akurat rozpowszechnianie tego typu materialow o ile dobrze skumalem o tresci dokumentalnej (nie widzialem tego i chetnie zobacze) nie narusza praw bo nikt ich sobie nie roszczyl, chyba ze TV ale tam jak juz cos sensownego poleci to raz na 5 lat
Zreszta pokaz mi najpierw w tym filmie ostrzezenie przed kopiowaniem powielaniem itp
Jak nie ma to mozna
Panowie polecam serwer www.yousendit.com, na którym to, jak się dobrze orientuję, można umieszczać pliki o wadze do 1 giga. Owy serwer jest bardzo szybki, dużo szybszy niż wspomniany wcześcniej megaupload czy rapid.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum