Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Śmierć na Rzece"
U-Booty: IXC (1943) zawodowiec, Czas misji 1,5 - 2h
24 VI 1943 g 03:30 Pogoda: Średnie zachmurzenie. Spodziewane opady.
--- TŁO HISTORYCZNE ---
Rzeka św. Wawrzyńca, zaplecze Kanady, stanowiło miejsce, gdzie gromadziły się statki zanim wyruszyły w drogę do Wielkiej Brytanii. Pierwszym okrętem, który zaatakował w tym rejonie był U-553, który zatopił brytyjski frachtowiec Nicoyaat.
--- ODPRAWA ---
Wpłyńcie w górę rzeki św. Wawrzyńca i zaatakujcie gromadzące się tam statki. Wykorzystajcie element zaskoczenia i zadajcie, jak największe straty.
POWODZENIA!
PL_Cmd_Jacek
Coś nie tak jest z moim łączem, kolejny przypadek gdy rozłącza mi graczy. Powoli płynęliśmy w górę rzeki. Pierwszy kontakt złapał Szylol, został zaatakowany i pozbawiony obu peryskopów. Udało mu się na szczęście uciec. Harpe otwarł drogę do konwoju topiąc dwa niszczyciele. Już miałem zaatakować frachtowce, gdy padła mi sieć i rozłączyło wszystkich graczy . No nic popłynąłem jeszcze chwilkę i ulokowałem parę torped. Doczekałem końca czasu, a teraz piszę ten raport.
SH3Img@21-2-2010_21.16.12_930.jpg zniszczony mały transportowiec
Plik ściągnięto 3139 raz(y) 12.06 KB
SH3Img@21-2-2010_21.24.48_753.jpg T3 zniszczona
Plik ściągnięto 3139 raz(y) 6.23 KB
SH3Img@21-2-2010_21.32.18_986.jpg CAM ship tonie
Plik ściągnięto 3139 raz(y) 7.81 KB
SH3Img@21-2-2010_21.37.45_897.jpg
Plik ściągnięto 118 raz(y) 18.59 KB
SH3Img@21-2-2010_21.37.48_391.jpg
Plik ściągnięto 118 raz(y) 35.07 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 21 Luty 2010, 21:53, w całości zmieniany 3 razy
Jacek, a jakie masz łącze (dostawca)?
Kiedyś miałem coś podobnego. Okazało się, że moja Neo resetuje się co jakiś czas. I aby tego uniknąć po prostu rozłączam się tuż przed patrolem i łączę ponownie. I już nie pamiętam, kiedy ostatnio rozłączyło graczy.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 22 Luty 2010, 08:53
Też mam neostradę, wcześniej nie miałem tego problemu. Ale chyba muszę zacząć stosować tę procedurkę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#4 Wysłany: 22 Luty 2010, 13:15
Ja, gdy zbierałem namiary na handlowca, zostałem zauważony przez niszczyciel, wystrzeliłem torpedę, a niszczyciel był ode mnie jakieś 10-20 m, po prostu jak zobaczyłem ten dziób niszczyciela to mnie zatkało, próbowałem chować peryskop i płynąć na max prędkości, lecz było za późno, dd-ek przepłynął nade mną, taranując mi kiosk i niszcząc peryskopy szybko uciekłem na głębie i usłyszałem mocny huk to chyba von_Harpe trafił tego dd, który mnie szukał (thanks), wynurzyłem się na 20 m (1 torpeda nie trafiła), no to za pomocą hydro wybrałem cel, i na oko (ucho) wpisałem dane do KT wystrzeliłem, lecz pomyliłem się, dobra, wybieram drugi cel, i nagle wyskakuje mi okienko serwer nieczynny, i mnie wywaliło (może nawet lepiej, bo bez peryskopu dużo bym nie zdziałał)
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum