Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 5 Marzec 2010, 08:29 Pierwszy PATROL
Panowiec, proponuje sobote, pyknac jakas misje razem nawet na 8-miu
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 5 Marzec 2010, 16:25
Hmm, dzisiaj będę w MM, a żona obiecała, że kupi mi SH5 edycję kolekcjonerską, więc kto wie , może się dołączę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 5 Marzec 2010, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#6 Wysłany: 5 Marzec 2010, 17:27
PL_Andrev napisał/a:
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
Hmm, dzisiaj będę w MM, a żona obiecała, że kupi mi SH5 edycję kolekcjonerską, więc kto wie , może się dołączę.
Szlag...
Czuję się coraz słabiej dowartościowany...
Nie peniaj : )
Ja się piszę bardziej w Maju na patron, pierw przystosować sie do nowego silenta, troche w kampanie popykać, a pozatym Egzaminy mam w kwietniu. To maj zostaje, i dołącze do patroli (o ile będzie miejsce na serwach )
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#7 Wysłany: 5 Marzec 2010, 18:21
MAM !!!! Więc jutro mogę płynąć
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 6 Marzec 2010, 10:48
PL_fox6 napisał/a:
jak przez Lana to się na to piszę. może odzyskam chęć do gry po multi.
Co ty Fox, chcesz sobie pograć "w tak denną grę że w życiu byś jej nie kupił"?
Po za tym chłopaki zagrają zapewne na wersji 1.1, którego ta twoja wersja po prostu nie ma.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#10 Wysłany: 6 Marzec 2010, 10:51
jak to pisałem, to miałem jeszcze grę na dysku. przy drugiej próbie, skończyła swoją karierę na moim komputerze. nie prowokuj, bo znowu zaczne pisać swoje pseudorecenzje o niej
Cytat:
Po za tym chłopaki zagrają zapewne na wersji 1.1, którego ta twoja wersja po prostu nie ma.
miała.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 6 Marzec 2010, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#11 Wysłany: 7 Marzec 2010, 13:45
Edycja kolekcjonerska ma jakies dodatki extra poza ceną? w sumie przy pierwszej okazji to chyba kupie, chociaz obawy mam co do sprzetu, moze poczekam do letniej wymiany kompa z tym.
#12 Wysłany: 7 Marzec 2010, 13:54
majama napisał/a:
Edycja kolekcjonerska ma jakies dodatki extra poza ceną? w sumie przy pierwszej okazji to chyba kupie, chociaz obawy mam co do sprzetu, moze poczekam do letniej wymiany kompa z tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum