Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Robert
#3 Wysłany: 27 Styczeń 2010, 17:29
Moze lepiej wytlumacze
Po wystrzeleniu torped z magazynow dziobowych pozostaly mi torpedy w magazynach specjalnych, gdy sie wynurzylem przeniesiono je z magazynow specjalnych do magazynow dziobowych ale potem juz nie chca je zaladowac do wyrzutni. Mam ustawiona opcje ladowania automatycznego i nie posiadam zadnych uszkodzen a wszyscy sa wypoczeci.
To samo jest z tylnia wyrzutnia- nie chca zaladowac
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 27 Styczeń 2010, 17:35
a nie masz czasem cichego bieegu włączonego? jak nie masz to widocznie Ci się gra schrzaniła...
#7 Wysłany: 8 Marzec 2010, 15:11
a ja mam podobny problem tylko mi w ogóle nie ładują torped. W pierwszej misji było ok (kariera). W drugiej wystrzeliłem z rufy i po kolei z dziobowych. Załoga jest w przedziałach, ale po półtorej dnia żadna wyrzutnia nie jest jeszcze załadowana.
Czy to jakiś bug ? Czy misje od nowa czy karierę od nowa ?
mam SH3 z kolekcji klasyki.
#10 Wysłany: 8 Marzec 2010, 17:09
już pływałem na powierzchni, pod wodą, nawet stałem pół dnia w wyznaczonym sektorze na wyłączonych silnikach i nic. Załoga zmieniana, czasem 3 torpedzistów było + oficer i max marynarzy.
#12 Wysłany: 8 Marzec 2010, 19:54
z magazynów zewnętrznych nie korzystam, bo mam jeszcze torpedy w przedziale. Wypłynąłem z portu, każda wyrzutnia odpaliła po jednej torpedzie i nic się już potem nie ładuje. Torpedy są, ale nic się nie dzieje.
Mam włączone automatyczne ładowanie. Patrol wcześniej nie było problemów.
Aaaa widzisz, bo brzmiało to tak jakbyś nie mógł z magazynu zew. przenieść torped.
W tym wypadku jak teraz że w przedziale torpedowym są torpedy i nie chcą ich
załadować do WT to widać jakiś błąd się wkradł.
Ja osobiście nigdy nie miałem takich problemów.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#14 Wysłany: 9 Marzec 2010, 02:33
karus73 napisał/a:
z magazynów zewnętrznych nie korzystam, bo mam jeszcze torpedy w przedziale. Wypłynąłem z portu, każda wyrzutnia odpaliła po jednej torpedzie i nic się już potem nie ładuje. Torpedy są, ale nic się nie dzieje.
Mam włączone automatyczne ładowanie. Patrol wcześniej nie było problemów.
I ręczne przenoszenie torpedy na wyrzutne też nie działa?!?
#17 Wysłany: 9 Marzec 2010, 17:49
jak stałem te pół dnia w sektorze to zmieniłem na ręczne. Załoga odpoczywała, a tylko walczyli w dziobowym, by nie byli zmęczeni. Automatyczne ładowanie też nic.
Nie wiem co się stało. Odniosłem wrażenie, że skopało się po zatopieniu Jankesa (neutralny '40 rok).
Mam grę z kolekcji klasyki i nie instalowałem na to żadnej łatki, czyli czysta wersja kupiona u nas.
KK zawiera w sobie wszystkie patche do SH3 jakie istnieją, więc nie jest to to.
Mam prośbę. Mógłbyś spakować rarem twoją karierę (usuń zbędne save z kopii po skopiowaniu i dopiero pakuj) i podesłać na PW? Z chęcią zobaczę, co i jak.
Ps.
X: Moje dokumenty\SH3\data\cfg\Careers\Nazwa Kariery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum