Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: SH3
Wiek: 31 Dołączył: 14 Mar 2010 Posty: 66 Skąd: Rydułtowy/Śląsk
#1 Wysłany: 15 Marzec 2010, 00:19 Pytanko
Witam! Nie dawno sobie od kolegi pożyczyłem SH3 i cóż bardzo mnie wciągnęła ta gierka dlatego też mam zamiar kupić tą grę i mam pytanie. Silent Hunter III (Kolekcja Klasyki) coś takiego chcę zakupić i byłem by wdzięczny jak by ktoś mi powiedział czy jeśli to jest Kolekcja Klasyki to da radę zainstalować wszystkie mody, patche i grać przez neta. Bo nie wiem właśnie czy to się nie różni czymś od zwykłej wersji
Może głupie pytanie ale za bardzo się na tym nie znam i jak by co proszę się nie śmiać
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#2 Wysłany: 15 Marzec 2010, 02:30 Re: Pytanko
danio25 napisał/a:
i mam pytanie. Silent Hunter III (Kolekcja Klasyki) coś takiego chcę zakupić i byłem by wdzięczny jak by ktoś mi powiedział czy jeśli to jest Kolekcja Klasyki to da radę zainstalować wszystkie mody, patche i grać przez neta. Bo nie wiem właśnie czy to się nie różni czymś od zwykłej wersji
Mam dokładnie SH III Kolekcja Klasyki i wszystko śmiga bezproblemowo więc śmiało możesz kupić
A ja jeszcze dodam, że Kolekcja Klasyki posiada już wgrane wszystkie patche do SH3, więc patchować już nie będziesz musiał, bo gra od razu jest w wersji 1.4 ("najwyższa" możliwa wersja bez modów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum