Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#41 Wysłany: 13 Marzec 2010, 10:18
pomyłka. przeszedłem grę 3 razy
1 raz, byle jak, zginęło mi 3 ludzi z drużyny
2 raz - t jest mój save do ME3, przeszedłem grę idealnie jako idealista (specjalnie przeszedłem ME1 jeszcze raz by mieć save)
3 raz - robiłem wszystko by wszyscy zginęli i udało mi się. aczkolwiek nawet to zakończenie jest interesujące
4 raz - jeszcze kończę ME1, by mieć renegacką postać
Jestem szalenie ciekaw, czy nasza załoga pojawi się w ME 3 i jakie konsekwencje będzie miała ich śmierć w ME2...
oprócz tego, jeszcze 2 z pozoru nieważne rzeczy mnie intrygują.
1. królowa Raknii
2. wędrowna fota Quarian
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#42 Wysłany: 15 Marzec 2010, 18:54
Cytat:
Kasumi Goto
2010.03.15 | Posted by Nickmo
The galaxy's most enigmatic thief, Kasumi Goto has been contracted to assist Commander Shepard in the mission to save mankind.
Coming in early April, Kasumi - Stolen Memory, will feature a daring mission to infiltrate the vault of a dangerous criminal, Donovan Hock. Also included is a new weapon: the Locust SMG, casual outfit for Shepard, and achievement.
Once Kasumi is recruited for your squad, she can be used for the remainder of the mission, and features new cinematics and dialogue. Check out Kasumi's character page for more information!
kolejny dodatek zapowiedziany! nowa postać do ME2 - nowe dialogi, cut scenki - po prostu bomba. nie znamy jeszcze daty premiery, ale to miło że Bioware dba o graczy (za kilka dni ukaże się pakiet misji)
Właśnie się dowiedziałem, że będzie to pierwszy płatny dodatek... no trudno - kiedyś musiało się zacząć.
#47 Wysłany: 20 Marzec 2010, 10:09
Cytat:
New Website Updates
2010.03.19 | Posted by Nickmo
The Mass Effect 2 website has received some big updates recently!
Check out the new Downloadable Content section under Game Info, for all the latest news on upcoming paid DLC. Coming March 23rd, is the Alternate Appearance pack, featuring new outfits for Garrus, Subject Zero, and Thane. After that the 12th member of Shepard's squad, Kasumi Goto, will be skulking in the shadows early April.
Also coming on March 23rd is the Firewalker Pack. Free to all Cerberus Network members, the Firewalker Pack contains 5 new missions featuring the Hammerhead heavy assault vehicle. Make sure you have registered for the Cerberus Network to receive this awesome expansion to Mass Effect 2!
Additionally, the preview for the fourth and final comic in the Redemption series is now up. How will Liara's struggle against the Shadow Broker end? Make sure to pre-order your copy now and find out! If you didn't get a chance to pick up the earlier issues of Redemption, Dark Horse will be releasing a graphic novel compilation this summer featuring all 4 issues.
#51 Wysłany: 28 Marzec 2010, 10:05
to główny atut gry - dialogi. no niestety te z wersji polskiej nie są zbyt porywające (słaba intonacja, brak synchronizacji z zachowaniem posaci - co czasem jest istotne) - angielska jest super, aktorów jest więcej, mają zróżnicowane głosy, ale znowu - niektórzy z nich używają slangu, bądź też dziwnego akcentu - dla klimatu jest to +, ale dla Polaka, nawet dobrze znającego język, jest to wyjątkowo trudne d zrozumienia (bez napisów)
#52 Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 09:52
jako że premiera jest dziś, lub ewentualnie jutro (nie jestem pewien)
http://xbox360.ign.com/do...iler_32910.html
niestety, ten dodatek będzie kosztował ponad 500 punktów Bioware
ma być również udostępniona druga już paczka z nowymi strojami, ale to nic pewnego
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#54 Wysłany: 3 Sierpień 2011, 10:32 Mass Effect "Jedynka"
Może temat stary, ale nie mogłem się powstrzymać. Wczoraj kupiłem nanowszego CD-Action z dołączonym MASS EFFECT 1.
I ... wciągnęło mnie tak, że poszedłem o 2:00 w nocy spać ( a rano do pracy ). Naprawdę kawał dobrej i wciągającej gry. Przypomniały mi się dobre stare eRPeGi i klimaty a'la "Statterzone" oraz "Fading Sun".
Szczerze polecam !!!
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Heh, zgadzam się.
Ja katuję ME1 na Xbox co prawda, ale giera ma to coś
Na razie za Mass Effect 2 się nie biorę bo chcę najpierw po raz pierwszy uratować wszechświat Sheppardem
Poza tym gram na zmianę z Oblivionem - fajne przesiadki z laserów na strzały
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#56 Wysłany: 7 Wrzesień 2013, 15:51
Pora odświeżyć temat...
Udało się kupić MH2 MH3 w promocji komplet, ale... MH2 się nie uruchamia.
Pogrzebałem po necie i jest pewien sukces, bo MH2 już się nie uruchamia dopiero po zainstalowaniu darmowych dodatków.
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#57 Wysłany: 8 Wrzesień 2013, 14:54
Mam wszystkie 3 części Co do 3 to fakt z originem miałem na początku problem z rejestracją ,ale jakoś to rozwikłałem . Zakończenie 3 części jest bardzo ciekawe . Ogólnie cała seria bardzo udana .
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum