Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
witam wszystkich kapitanow DD i SUB jestem nowy ale nadrobie stracony czas-moja przygode z symulacja lodzi podwodnych zaczolem od silent service na atari-bylem jestem i bede maniakiem gier symulacyjnych(glownie lodzie podwodne i samoloty)-juz nie moge sie doczekac gry z wami na multi do zobaczenia na morzu
p.s. czytalem na forum ze macie mniej kapitanow DD jezeli zajdzie taka potrzeba to w przyszlosci moge przejsc na DD
Witam Rowniez zapraszam na wspolny patrol na OKRECIE (lodzi??-sorka,ale gryzie mnie to w oczy jak nie wiem co )podwodnym lub DD. Jestem zawsze chetny na gre milo Cie poznac hehe i powodzenia na morzu
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#5 Wysłany: 5 Styczeń 2006, 22:02
Witajcie witajcie! Dokonales jedynego slusznego wyboru Zagrasz a napewno sie nie zawiedziesz. Gra w multi to zupelnie nowy wymiar gry SH2 i DC. Miodzio Pakuj suchy prowiant i w morze Do zobaczenia na atlantyku
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum