Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Rafał
#1 Wysłany: 16 Marzec 2010, 20:59 GŁEBOKOSC
Witam
pytanko--jak sie steruje w tej grze głebokoscią-manualnie tak jak w SH2 SH3 bo za chiny tu zegary nie działają-wersja gry orginalna +pacz 1,1 pobrany z automatu + crac by obejsc logowanie do ubi
kolejne pytanie
misja pierwsza iskonczona? pojawia sie napis o Uzupełnij zaopatrzenie-koniec patrolu anuluj-mam wybrac koniec patrolu czy plynac do bunkra---dostaje awans i gadam z gosciem od torped i jakims oficerem i na pytanie o nowym patrolu pyta sie mnie czy start bez wyboru misji--GDZIE TO SIE WYBIERA !!!
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Malin 16 Marzec 2010, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 16 Marzec 2010, 21:58
Kaman o nielegalną wersję.
Głębokość ustala się klawiszami np. "periscope depth" (pod F1 masz skróty klawiaturowe) lub klikając na ikonki zanurzenia okrętu - znajdują się one w lewym dolnym rogu (tam gdzie pisze "Depth"). Peryskop oznacza peryskopową.
Wskazane żółte pole (wskaźnik z lewej strony) oznacza akurat powierzchnię.
Screen z bugiem, więc się nie przejmuj.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 16 Marzec 2010, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#6 Wysłany: 16 Marzec 2010, 22:01 Re: GŁEBOKOSC
Malin napisał/a:
Witam
pytanko--jak sie steruje w tej grze głebokoscią-manualnie tak jak w SH2 SH3 bo za chiny tu zegary nie działają-wersja gry orginalna +pacz 1,1 pobrany z automatu + crac by obejsc logowanie do ubi
kolejne pytanie
misja pierwsza iskonczona? pojawia sie napis o Uzupełnij zaopatrzenie-koniec patrolu anuluj-mam wybrac koniec patrolu czy plynac do bunkra---dostaje awans i gadam z gosciem od torped i jakims oficerem i na pytanie o nowym patrolu pyta sie mnie czy start bez wyboru misji--GDZIE TO SIE WYBIERA !!!
pozdrawiam
Misje wybierasz dajac "CZY SA JAKIES NOWE ROZKAZY", daj POMIN u góry w lewym górnym rogu powinno być taki czarny prostokat z napisem WYBUCH WOJNY, i strzałka pod tym taka pomaranczowa - rozwijasz ja i wyskoczy misja coś ze statkami brytyjskimi, naciskasz na to - przenosi cie w miejsce gdzie masz płynąc i pokazuje zadania do wykonania. Dajesz WNIOSEK O MISJE, zamykasz mate i dajesz potem u tego oficera zeby wypłynąć.
Co do sterowania głebokoscia - nacisnij CONTROL (LEWY) - powinno to być zawarte w instrukcji do gry...
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum