Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#61 Wysłany: 13 Styczeń 2010, 22:27
Włąśnie osiągnąłem level 5, ale wellnes mam 39, muszę troszkę odpocząć i do dzieła, albo do działa za Polskę
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Już widzę te artykuły pt. "głosójcie na mnie! bedem dobse rzondzic!" Klęska. Zaraz pojawią się tony ludzi, których Partia Pełna Populizmu będzie mogła kupić za marny 1 chlebek. A w zasadzie będzie to wtedy "hlepek".
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#65 Wysłany: 28 Marzec 2010, 17:01
chyba każdy kto gra, zauważył nowy system szpitali - ile walczysz, tyle leczysz - w praktyce do bani i całkiem mi to psóje radość z gry. chyba kończę (wali nudą) - ale zanim odejdę, niech zgłosi się ktoś to oddam mu wszystko co mam
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#69 Wysłany: 28 Marzec 2010, 21:50
wiesz ja tam wole wydać trochę więcej kasy na chleb albo jakieś gifty by to odrobić, szkoda że zamiast na dobrą broń muszę zbierać na lepsze żarcie ale trudno, jakoś przeżyje
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#71 Wysłany: 29 Marzec 2010, 00:39
ja przeżyje mam 90 wellness choć w obecnym stanie szpitali nie mogę walczyć bo żarło przywraca mi 2 wellness a tyle potrzebuje na robotę i trening, trzeba czekać aż moja kochana postać zacznie porządnie jeść (choć w sumie przy płacy 3PLN da się pożyć)... jeszcze tylko 0.12 manufacture work i będę miał 5 lvl z manufactury i szukam lepszej roboty
EDIT
Nie no jaki wyzysk, jak pracowałem w starej firmie ze skillem od 4-5 to zarabiałem 3PLN a teraz jak patrze to firmy o takim samym skillu oferują 10... zmieniam robotę
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Ostatnio zmieniony przez Adiq 29 Marzec 2010, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#72 Wysłany: 29 Marzec 2010, 08:30
Adiq napisał/a:
(choć w sumie przy płacy 3PLN da się pożyć)
Heeee?
Jak to 3 PLN?
Zacząłem później od Ciebie a zarabiam 24 PLN... i w tym tygodniu planuję kupić domek Q3...
1) Zmieniasz pracodawców? Tj pracujesz w innej firmie niż narodowa?
2) Jeśli odpowiedź brzmi TAK, to czy za każdym nowym poziomem lvl prosiłeś o podwyżkę motywując wysokim wellness?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum