Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wymagania ustawione sa na 4 poziom manu i 1PLN pensji - nie chce aby przypadkowi ludzie doszli wiec dolaczcie a zmienie pensje z palca.
Edit: Boolo, masz mniej niz 4 widze to zmienilem limit na 3. I faktycznie - sprbuj moze nieco podciagnac wellnessa (moze np. Cie podgiftowac w ramach wynagrodzenia? )
Ostatnio zmieniony przez PL_tnnn 31 Marzec 2010, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam Pomógł: 9 razy Wiek: 64 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 202 Skąd: Pruszków
#89 Wysłany: 31 Marzec 2010, 11:41
Dzięki śliczne za robotę właśnie zacząłem pracować.
Cytat:
Edit: Boolo, masz mniej niz 4 widze to zmienilem limit na 3. I faktycznie - sprbuj moze nieco podciagnac wellnessa (moze np. Cie podgiftowac w ramach wynagrodzenia? )
Nie wiem o czym do mnie piszesz. Ja tylko gram bo gram. Robię tylko to co powiedział mi Jaruzel na początku gry. Musisz mi to wyjaśnić na Vento
Nie wiem o czym do mnie piszesz. Ja tylko gram bo gram. Robię tylko to co powiedział mi Jaruzel na początku gry. Musisz mi to wyjaśnić na Vento
Masz niskie wellness (ta niebieska cyferka pod sylewtka po lewej) wiec malo towarow produkujesz w pracy i dlatego Cie wyrzucaja. W ramach przyszlego uposazenia, podgiftuje Cie nieco. W duzym skrocie - na razie nie walcz a tylko trenuj i pracuj
Na poczatek podnioslem Ci wella o 10 (limit dzienny) do 60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum