Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
a ty co nabijasz sobie posty? nie umiesz ich edytować?
sory za
tak w ogolę to jak ktoś pisze posta pod postem to mu się nie nabija a seba999 pisze konkretnie i jego posty dobrze się czyta nawet jeśli by zajmowały cala stronę. Oby więcej takich forumowiczów.
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 7 Kwiecień 2010, 20:36, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#3 Wysłany: 4 Kwiecień 2010, 20:39
[wymoderowano]
Chłopaki, bez osobistych wycieczek, proszę. Można mieć zastrzeżenia do niektórych osób na forum, ale dzięki niemu jesteśmy różni. Te osoby czasem też wnoszą coś interesującego do tematu, także prosiłbym o zluzowanie.
Moderator.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 4 Kwiecień 2010, 21:22, w całości zmieniany 2 razy
A dla mnie wy nabijacie sobie teraz posty bezsensowna i offtopową dyskusją.
Fox miał prawo zwrócić uwagę, choć prawdą jest, że on sam często to łamał i zwracanie uwagi przez niego może wydawać się przegięte. Poza tym tymi sprawami zajmuje się moderator, wiec to on powinien zabrać głos.
Ale z drugiej strony proszę też o kulturalne się zachowanie.
Ale najbardziej proszę o dalsze nieciągnięcie tematu i wrócenie do tematu SH5. Dziękuję.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 09:14
zanim coś napiszecie, to pomyślcie - przynajmniej 5 minut dziennie. JA edytowałem wszystkie moje posty które mogłem edytować. Zasada SPAMU - na tym forum nie dotyczy postów z odstępami większymi niż 45 minut - ponieważ NIE DA SIĘ ich edytować, a w nie zawsze można liczyć na odpowiedź, szczególnie jeżeli posty mają charakter informacyjny.
Cytat:
PostWysłany: Wczoraj 10:49 Temat postu:
Wysłany: Wczoraj 10:57
Wysłany: Wczoraj 11:08 Temat postu:
a o to posty seby... i co?
niestety Sokół, nie byłem w stanie przeczytać twojego niezwykle inteligentnego komentarza (zapewne) - bo został wcześniej skasowany.
moje argumenty są chyba logiczne? tak?
sory gregory. nie wytrzymałem, przejrzyj sobie tematy ME2 i Avatar i pooglądaj godziny wysłania poszczególnych postów i na to jak często edytowałem wiele z nich.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 5 Kwiecień 2010, 09:16, w całości zmieniany 1 raz
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#7 Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 10:02
Fox! Rozumiem o co Ci chodzi ale odpowiadalem na trzy rozne posty i nie wiem jak mozna wrzucic osobne cytaty do jednej mojej odpowiedzi. Zalezy mi na jakosci a nie ilosci. Przepraszam za to wtracanie i koniec tematu. Mozna to zrobic recznie ale czasami nie ma na to czasu. Na przyszlosc postaram sie unikac takich rozstrzalow.
Zycze Wszystkim Administratorom i Forumowiczom Wesolych Swiat Wielkanocnych.
A dla mnie wy nabijacie sobie teraz posty bezsensowna i offtopową dyskusją.
A to dlaczego Fox mógł zwrócić uwagę (masz rację Matrose chodzi o sposób), a Foxowi nie można (nabijanie postów). Co to on jest święta krowa.
Fox napisał/a:
zanim coś napiszecie, to pomyślcie - przynajmniej 5 minut dziennie.
Takie uwagi to zachowaj dla aiebie.
Cytat:
sory gregory. nie wytrzymałem, przejrzyj sobie tematy ME2 i Avatar i pooglądaj godziny wysłania poszczególnych postów i na to jak często edytowałem wiele z nich.
Nie byłem wstanie. Może dlatego że nie mój kierunek zainteresowania, może dlatego że nie lubię propagandy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum