Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#1 Wysłany: 15 Kwiecień 2010, 18:50 SH 5
Witam.
Słuchajcie - wielu z Was ma już może tą grę
Pytam, ponieważ na allegro jeden gość sprzedał mi ją za 65 zeta z dostawą gratis.
Jak ktoś chce namiary to mówić.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 15 Kwiecień 2010, 19:56 Re: SH 5
Lütjens napisał/a:
Słuchajcie - wielu z Was ma już może tą grę
Pytam, ponieważ na allegro jeden gość sprzedał mi ją za 65 zeta z dostawą gratis.
Jak ktoś chce namiary to mówić.
Podaj adres gdzie znalazłeś tą ofertę.
Gość sprzedaje czy odsprzedaje?
Jaka wersja językowa?
ta cena nie jest już chyba taka zaskakująca Są na allegro już oferty za 65 zł za nowe gry SH5 (no może ta darmowa przesyłka)
choćby ta: http://www.allegro.pl/ite...l_pc_folia.html
ale w Media Markcie nadal 109 zł a wersja kolekcjonerska 139 zł : )
_________________ FREIWILLIG ZUR KRIEGSMARINE
Ostatnio zmieniony przez Porter11 16 Kwiecień 2010, 06:52, w całości zmieniany 1 raz
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#4 Wysłany: 16 Kwiecień 2010, 14:31
Witam.
Wiesz Porter11 - może to nie jest jakaś rewelacyjna cena (65,-) ale zawsze to mniej od tych, które napisałeś.
Dzwoniłem do gościa i z nim rozmawiałem.
Jeśli ktoś będzie chętny, musi napisać (przed kupnem) w emalii od kogo otrzymał tą informację (podać moje dane personalne i mój nick z Allegro).
Aha i jeszcze jedno - nie chciałbym żebyście mnie źle zrozumieli, ten człowiek nie jest moim znajomym, a ja nie mam z tego, żadnych korzyści.
Podałem Wam tą informację bo sądzę, że zawsze lepiej kupić taniej niż przepłacać. W końcu jesteśmy kolegami.
Do mnie przesyłka dotrze w poniedziałek.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum