Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#3 Wysłany: 20 Kwiecień 2010, 17:01
PL_Storm87 napisał/a:
Kobieta, oczywiście. Sam przyjaźnie się z paroma dziewczynami i dogaduje się z nimi o wiele lepiej niż z każdym jednym facetem.
Mam podobna sytuacje, dziewczyny niektóre, nie wszystkie (bo niektóre to tylko spalic na stocie ;< ) mają u mnie wieksze zaufanie niz niejeden kumpel. : D
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#12 Wysłany: 21 Kwiecień 2010, 07:23
PL_gregory_11 napisał/a:
A dlaczego jest tylko raz piwko. Ograniczony wybór
Głosowałem , już ale po dłuższym zastanowieniu brakuje mi jeszcze jednej opcji:
miód
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#16 Wysłany: 27 Kwiecień 2010, 15:24
Tak człowiek siedzi w tej robocie, słońce grzeje przez okno, patrzy na zdjęcia i aż ślinka cieknie na ............... to zimne piwo .
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#17 Wysłany: 27 Kwiecień 2010, 16:25
Co ty Jacku?
Nie widzisz ile słodkich dziewczątek powyłaziło z nor?
Zachodzę w głowę, gdzie to się kryje w zimie...
Swoją drogą, teraz w lecie to trzeba mieć oczy naokoło głowy aby piękna natury nie uronić ani na chwilę...
a w ziemie to wystarczyło czapkę na uszy nasunąć i był spokój, a człowieka serducho nie bolało...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#18 Wysłany: 27 Kwiecień 2010, 16:29
Ale piwa to się chyba dziś napiję - mam takie specjalne, drogie było jak cholera ale przynajmniej nie będzie przypominało tego napoju zaprawionego chmielem, sztucznie nagazowanego i rozcieńczonego wodą na bazie ryżu zwanego popularnie "piwem", pfuj...
A szwagier mnie kusi aby własne browarki robić - oj kusi mnie, kusi...
Dobra, jestem 13 lat po ślubie i nie mam prawa się rozglądać.
własny browarek ????? woooow jak coś zrobisz to z chęcią zdegustuję i ocenię
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 27 Kwiecień 2010, 17:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum