Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Emka all. Mam problem z moim hydro nadaje sie on raczej na hydraulika niż hydrooperatora , widzialem w tematach że narzekacie na dziłanie hydro na powierzchni mój operator nie wykrył jeszcze dosłownie nic nawet jak ma przed nosem okręt nie melduje kompletnie nic. Jakies pomysły ? na obudzenie chłopka może ma mutacje i się wstydzi krzyczeć młody jest. Chodzi mi oczywiscie o to że nie melduje jak jestesmy w zanurzeniu.
_________________ zycie to powolne umieranie
Ostatnio zmieniony przez crys 21 Kwiecień 2010, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
Hmm po otrzymaniu nowego okrętu po skonczeniu misji brytyjskie wody mój hydro działa idealnie , i nawet obsługa p-lot wychodzi na pokład a może to zasługa jakiegoś moda bo pare ich wczytałem ale nie ważne ważne że gra się coraz lepiej a i patch pewnie wyjdzie
Imię: seba
Ulubiona Gra: SH5+ Wolves of Stell
#8 Wysłany: 25 Kwiecień 2010, 18:26
mialem podobne problemy ale ustapily po tym jak w koncu udalo mi sie wciagnac patch 1.1.5 Od tamtej pory jest ok z malymi wyjatkami. Czasami tez nikt nic nie melduje ale wystarczy wczytac jeszcze raz save i juz jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum