Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
czy moze ktos mi wyjasnic jak zainstalowac ten mod mam polska wersje gry probowalem przez JGSME i nic ma po staremu cale menu sterowania moje gg 786197 prosze o pomoc
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 23 Kwiecień 2010, 12:45
kendo999 napisał/a:
czy moze ktos mi wyjasnic jak zainstalowac ten mod mam polska wersje gry probowalem przez JGSME i nic ma po staremu cale menu sterowania moje gg 786197 prosze o pomoc
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#4 Wysłany: 23 Kwiecień 2010, 13:06
kendo999 napisał/a:
przeczytalem ale jak mam zegray to wyswietlaja mi sie jakies bzdury w grze na glownej planszy gry i niede sie tago wylaczyc
Takie białe i szare okna na środku tak? Czy widzisz też takie coś co wygląda na ciemnoczerwoną strzałkę wskazującą zejście z kiosku uboota?
Jeśli to jest to dobrze, bo znam rozwiązanie tego problemu.
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#13 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 22:31
Tak przypuszczałem. Ja jak na oryginale sprawdzałem czy craki sa działajace to odrazu mi zaczęło rypac takimi samymi błedami ; p. (dla udowodnienia moge wysłąc któremus z administratorów fote oryginalnej wersji gry jesli nie wierza)
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: k
Ulubiona Gra: silen hunter
#14 Wysłany: 25 Kwiecień 2010, 08:46
Nie daję rady.
Czy trzeba mieć te wszystkie mody czy wystarczy 1.8?
Potrafię zrobić, żeby pojawiły mi się zegary, ale jak zrobić, żeby pojawiły się skróty do oficerów itp?
Proszę pomóżcie i proszę o dość szczegółową instukcję.
to pomarańczowe zmieniasz na któreś niebieskie, ikonki oficerów są pod stylem SH3,
zapisujesz plik i to wszystko*.
* - nie testowałem, przeczytałem dokumentację:
Cytat:
All user configurable settings can be found in the file
'\MODS\NewUIs_TDC_1_1_0_TheDarkWraith\data\Scripts\Menu\TheDarkWraithUserOptions.py'
-----------------------------------------------
Wszystkie ustawienia konfiguracji użytkownika można znaleźć w pliku
"\ MODS \ NewUIs_TDC_1_1_0_TheDarkWraith \ data \ Scripts \ Menu \ TheDarkWraithUserOptions.py"
Imię: k
Ulubiona Gra: silen hunter
#16 Wysłany: 26 Kwiecień 2010, 15:41
OK. Udało mi się.
Dzięki za pomoc.
Mam teraz inny problem.
Wszystko dobrze działa za pierwszym razem kiedy odpalam grę, ale już za drugim
nie mogę wcisnąć żadnych przycisków służących do teleportacji, poprostu nic się nie dzieje,
gdy próbuje je wcisnąć.
Czy ktoś wie może dlaczego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum