Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zważywszy na późną porę niestety piszę ten raport w zastępstwie dowódcy i niejako zwycięzcy tego patrolu PL_CMD_Jacka więc parę słów od niego :
Cytat:
Fabuła dla Wolfx-a LOL, made by PL_Cmd_Jacek
Zaczęło się. Młode i stare wilki zaatakowały. Chcąc zatopić jak najwięcej część ubootów wynurzyła się i pełną prędkością skierowały się na zbliżający się konwój. Jednostki wypłynęły z mgły i stado zaatakowały. Po kolei stawały w ogniu handlowce, część z nich drwiąc sobie z kapitanów, odpłynęła, część poszła na dno. Niestety stado także krwawiło. Kapitan Szylol, Hunter_Silent, czy też Iroks, polegli, broniąc chwały Krigsmarine. Za to pozostali, stanęli na wysokości zadania niszcząc, paląc i gwałcąc, upsss to chyba nie ta bajka.
Obiecałem że nie będzie cenzury
Od siebie dodam że hmm .... wszystko fajnie tylko coś słabe wyniki ,ostatnio mam problemy z trafianiem w cel ale cóż raz się uda raz nie czyżby zmęczenie,chyba się wypaliłem... ale mimo to patrolik udany i fajny gratulacje Panowie
Imię: Piotrek
#2 Wysłany: 23 Kwiecień 2010, 22:54
nie ma to jak zostać wypingowany na 60m z cichą pracą i prędkością 0 bo ktoś nade mną hałasował niemiłosiernie potem wystarczyło że mały trawler rzucił bombkę
Dodatkowo nie ma to jak tylko obserwować swoje pudła, po czym po chwili widzieć czyjeś inne torpy które trafiają, a statki wybuchają mocno demotywujące
Ostatnio zmieniony przez PL_Iroks 23 Kwiecień 2010, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#3 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 10:18
Mi się podobał patrol, ale zatopił bym więcej, gdyby nie niszczyciel rosyjski, który się na mnie uparł . W pewnym momencie też denerwował mnie Ore Carrier, który strzelał do mojego peryskopu, ale Jacek zrobił z nim porządek.
Ore Carrier.JPG Ore-Carrier schodzi po trafieniach Jacka
Plik ściągnięto 114 raz(y) 60.2 KB
Wolfx-Jacek.JPG Moment kiedy Jackowi rozlał się "miodzik" XD
Plik ściągnięto 108 raz(y) 21.33 KB
Trafienie Jacka.JPG Jacek trafia small huntera(potem nie może uwierzyć :D)
Plik ściągnięto 119 raz(y) 50.71 KB
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 14:03
Fakt, było późno i obowiązki wzywały . Wolfx dzięki za raport .
Było ciekawie, 4 zatopione i 3 uszkodzone, dobite później statki. Jakoś parowce nie chciały tonąć. Ore cariera tylko uszkodziłem dwiema rybkami.
Najwięcej radochy sprawiło mi zatopienie tej małej łódeczki na końcu patrolu. Puściłem na oko i trafiłem . Szkoda, że tego nie mogłem zobaczyć. Szylol dzięki za zdjęcie.
Parę fotek.
SH3Img@23-4-2010_20.50.37_68.jpg A ore carrier popłynął dalej
Plik ściągnięto 4702 raz(y) 13.58 KB
SH3Img@23-4-2010_21.28.7_908.jpg Jak zobaczyłem w peryskopie Wolfixa, to aż mi się miodzik wylał
SH3Img@23-4-2010_21.25.1_136.jpg parowce za to nie chciały tonąć po moich torpedach
Plik ściągnięto 91 raz(y) 22.91 KB
SH3Img@23-4-2010_20.53.36_509.jpg Large ślicznie się przełamał po dwóch trafieniach
Plik ściągnięto 97 raz(y) 20.13 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 18:38
PL_gregory_11 napisał/a:
Jacku jeśli trafiłeś tego Ore to podziel go na pół. Szczerze mówiąc mogłem wczoraj tego nie zauważyć. Strasznie miałem zamazany ekran na monitorze.
Nic nie będę dzielił, na szczęście dopadłem coś innego. Ale muszę Ci przyznać rację, coś nie tak się dzieje w naszym regionie w piątkowy wieczór, bo mój ekran też zaszedł mgłą, szczególnie pod koniec patrolu. .
Może to ten pył wulkaniczny ?????? TAK, TO NA PEWNO TO !!!!!
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum