Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: k
Ulubiona Gra: silen hunter
#1 Wysłany: 7 Maj 2010, 23:03 odleglosc do celu - Multiple UIs for SH5 with TDC 2.1.0
Witam.
Mam pytanie.
Wszystko ładnie, pięknie chodzi, ale czy da się za pomocą sonaru określić odległość do celu nie namierzając go peryskopem?
Jak jestem na głebokości peryskopowej to sonarzysta poda mi odległość do celu tylko wówczas jak najadę na niego peryskopem, a to zbyt mało, aby na przykład pozyskać informację jak podpłynąć do celu gdy jest on jescze nie widoczny.
Czy da się to zmienić?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 8 Maj 2010, 09:44 Re: odleglosc do celu - Multiple UIs for SH5 with TDC 2.1.0
elgyd napisał/a:
Witam.
Mam pytanie.
Wszystko ładnie, pięknie chodzi, ale czy da się za pomocą sonaru określić odległość do celu nie namierzając go peryskopem?
Jak jestem na głebokości peryskopowej to sonarzysta poda mi odległość do celu tylko wówczas jak najadę na niego peryskopem, a to zbyt mało, aby na przykład pozyskać informację jak podpłynąć do celu gdy jest on jescze nie widoczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum