Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Piotrek
#1 Wysłany: 30 Maj 2010, 22:23 Patrol nr 124 Konwój z Reykiaviku
Patrol nr 61 - "Konwój z Reykiaviku"
Godzina losowania: 20:06
Start serwera: niedziela 30.05.2010, godz: 20:06
Cytat:
Konwój zaopatrzeniowy
1940.06.15
u-booty: VIIB z 1939
załoga: rekrut
godzina:3:30
czas misji 1,5-2 h
#ODPRAWA
Wywiad przechwycił tajny szyfrogram i doniósł nam o konwoju z zaopatrzeniem zmierzającym z Reykiaviku. Z informacji wynika , że konwój wroga płynie do Scapa Flow jednak nie udało się nam potwierdzić tych danych - bądźcie więc czujni.
#ZADANIA
Zaatakuj i zadaj jak najcięższe straty. Powodzenia PL_Wolfx.
autor: PL_Wolfx
korekta i kosmetyka: W.A.R.D.C_sOnar
Wczesny okres, a tu wilku po kilku obrzuceniach zgłasza KIA. Potem Petryko, sam uszkadzam c2, starego pasażerowca, oraz strzelam za głęboko w imperialnego. Jeden T2 składa się po jednej, drugi musiałem dobijać.
Imię: Władysław Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 252 Skąd: Warszawa
#2 Wysłany: 30 Maj 2010, 23:24
Niestety każda kariera musi się kiedyś zakończyć. Szkoda tylko że w tak prozaiczny sposób. Zgubiła mnie zbytnia pewność siebie.
Zostałem wykryty pomimo cichego zachowania , leci do mnie pingując niszczyciel - trudno myślę trzeba jakoś to rozegrać. Poczekałem spokojnie unik i OK. Ustrzelę go - ustawiam pozycję ale cofając skręcam w niedobrą stronę a niszczyciel zacieśnia skręt. Kontaktowa już nie wchodzi w grę, ustawiam magnetyka i puszczam ale nie wybucha. Teraz unik już jest spóźniony i obrywam. Montuję ekipę naprawczą bo zatapiany przedział powoduje wolne zanurzenie a nie mogę zejść głębiej z powodu małej integralność ale ciągle jestem dobrej myśli. Niestety w tym czasie nadpływa drugi niszczyciel i rzuca bomby - KIA.
_________________ w_wilk
Ostatnio zmieniony przez PL_w_wilk 30 Maj 2010, 23:30, w całości zmieniany 2 razy
#5 Wysłany: 4 Czerwiec 2010, 11:16 Re: Patrol nr 124 Konwój z Reykiaviku
PL_Iroks napisał/a:
PL_w_wilk - KIA
Tym smutnym akcentem kończy się druga, najlepsza kariera tego sezonu, spychająca moje 217320 BRT na 3 miejsce. W_Wilk w 11 patrolach zdobył o 419 BRT więcej (217739BRT).
Gratuluję pięknej kariery!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum