Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
EEEEE dla mnie kiepski patrol płynąłem sobie przed siebie i wysłuchiwałem na hydro pod wodą potem prawo na burd i widać 2-3 ddki no to płyniemy ostatni ddek był najmądrzejszy zobaczył mnie a że był blisko zrzucił bombę głębinową i tak się skończyło. Ale brawo dla Szylola za popłynięcie znowu gdzie indziej i za dużo zatopionych statków.
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#5 Wysłany: 3 Czerwiec 2010, 14:15
Ten patrol to było prawie Deja vu, Drzymek znowu zatopiony na początku, a ja znów zgubiłem konwój ,lecz tym razem miałem duuuże szczęście. Jeden z dd-ków przepłynął 2 razy na de mną, ale dzięki komendzie Cała Naprzód udało mi się te ataki wymanewrować. Wkurzyłem się na nie i rozpocząłem walkę Posłałem tylną na oko i dd dostał prosto w dziób i poszedł na dno, to samo z przodu, ale ściął mi się dźwięk sonaru i denerwował mnie przez całą resztę patrolu. Nawinął mi się pod peryskop TT, więc posłałem do niego dwie torpedy na kil, jedna trafiła, a druga się odbiła ,po przeładowaniu posłałem jeszcze jedną do niego, kończącą sprawę. Tylnia torpeda przeładowała się, więc strzelam do Arrowa z tyłu, ale chybiam. Potem widzę uszkodzone LM przed sobą, strzelam, trafia, idzie na dno, dziele się z Tesem, ponieważ wpakował w niego 3 torpedy (potem żałowałem, że go dobijałem, bo za nim płynął Parowiec, bardziej by mi się opłacało zatopić jego, no ale trudno). Następnie widzę w oddali Medium Cargo, strzelam jedną magneta, i miałem szczęście, nie wybuchła przedwcześnie, lecz trafiła MC prosto w środek, a on zatonął. Tesiu dobił T2 prawdopodobnie uszkodzonego wcześniej przez Iroksa, konwój odpływa, lecz ja nawracam, i strzelam 5 min przed końcem do Cargo Steamera, trafia i idzie na dno to zatopienie sprawiło mi najwięcej radości .
atak.JPG Jeden z ataków DD
Plik ściągnięto 148 raz(y) 61.75 KB
TT.JPG Troop idzie na dno
Plik ściągnięto 149 raz(y) 65.77 KB
LM.JPG Large merchant tonie prawie jak Titanic :)
Plik ściągnięto 159 raz(y) 54.02 KB
T2.JPG T2 idzie na dno po trafieniu Tesa
Plik ściągnięto 151 raz(y) 54.59 KB
MC.JPG Medium Cargo
Plik ściągnięto 146 raz(y) 52.4 KB
Cargo.JPG Parowiec dostaje...
Plik ściągnięto 142 raz(y) 51.78 KB
Steamer.JPG ...Parowiec idzie na dno
Plik ściągnięto 144 raz(y) 52.06 KB
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
No misja była bardzo podobna do wczorajszej podobna pogoda znowu mnie na początku zatopili. Tylko jedna różnica była z mewami i brak świateł no może jedno światło było ale to chyba latarnia czy cuś . Myślę ze dzisiejsza misja będzie z ładniejszą pogodą. zbieram załogę do okrętu podwodnego. Niech angole się chowają ;p Dzisiaj ich zniszczę
Ostatnio zmieniony przez Drzymek 3 Czerwiec 2010, 14:28, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum