Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#443 Wysłany: 6 Czerwiec 2010, 13:56
Podać nazwę pierwszych lotniskowców które były budowane od początku jako lotniskowce: (od położenia stępki)
a)nazwę pierwszego który wszedł do służby
b)nazwę tego który pierwszy został zaczęty, ale skończony jako drugi
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#446 Wysłany: 6 Czerwiec 2010, 20:30
USS Birmingham (CL-2)
USS Pennsylvania (ACR-4)
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#448 Wysłany: 8 Czerwiec 2010, 21:00
PL_fox6 napisał/a:
tylko Tnn umie czytać ze zrozumieniem (...)
Ja rozumiem że niektórzy nie znając odpowiedzi strzelali, albo po prostu przeoczyli szczegóły zagadki, ale moim zdaniem osoby które błędnie odpowiedziały mogą poczuć się urażone / obrażone twoim komentarzem.
Przypomnę regulamin:
Zawsze staraj się utrzymywać kulturę osobistą swych wypowiedzi, szanuj poglądy i przekonania innych, nie każdy musi się z Tobą zgadzać. Przestrzegaj tez ogólnie przyjętych zasad współżycia społecznego. Pamiętaj tak jak piszesz, tak widza Cie inni, wiec dołóż wszelkich starań aby nie poczuli się dotknięci Twoja wypowiedzią. Atmosferę panującą na forum tworzymy wszyscy.
A ja dodam jeszcze od siebie:
Jak Cię widzą tak Cię piszą.
To w takim razie ja teraz dorzucam się do słów Andreva, skoro jego samego już nie słuchasz.
A dorzucę jeszcze swoje 3 grosze.
Skoro go nie słuchasz (w sensie jego opinii oczywiście), to po co jeszcze się tym chwalisz? Po to aby wkurzyć Andreva? Wiesz. To jest poziom pokazywania języka między dziećmi w przedszkolu.
Nie możesz po prostu nie skomentować posta Andreva? Trudne?
Ale co do tego, jaką opinię sobie wystawiasz...
Widzę, że lubisz sporty ekstremalne. Bo skakanie po krawędzi z dwoma warnami, to sport ekstremalny, ale z gatunków "sporty ekstremalne dzieci neostrady".
Fox, bo kiedyś byłeś userem miłym i fajnym, a ostatnio coś się coraz bardziej niekulturalny robisz. Możesz czasami trochę trzymać język na wodzy?
Dziękuję.
przestałem się przejmować twoją opinią jakieś dwa miechy temu i jestem teraz znacznie szczęśliwszym człowiekiem
Zauważyłem Fox, że w ostatnim czasie przestaleś sie przejmować jakimkolwiek i czyimkolwiek zdaniem. Wszystko masz głęboko w d...pie. Wszystko to, co nie zgadza się z Twoim aktualnym światopoglądem. A SZKODA. Poszedłeś w kierunku swojego EGO i pi...yć czyjeś zdanie. W Twoim przypadku to naprawdę szkoda. Fox moim skromnym zdaniem zbastuj trochę. Bo to naprawdę jest niesmaczne.
Finek napisał/a:
Fox, bo kiedyś byłeś userem miłym i fajnym, a ostatnio coś się coraz bardziej niekulturalny robisz. Możesz czasami trochę trzymać język na wodzy?
Cała prawda o Tobie ostatnio. Naprawdę SZKODA.
Ostatnio zmieniony przez PL_gregory_11 9 Czerwiec 2010, 01:19, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#452 Wysłany: 9 Czerwiec 2010, 18:48
PL_fox6 napisał/a:
(bo jest to jedyny topic na który teraz zaglądam na forum)
Jak tak dalej będziesz postępował, to nigdzie nie zajrzysz.
Czekam na zagadkę...
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#458 Wysłany: 20 Czerwiec 2010, 17:14
Okret projektu 667AM w kodzie NATO YANKEE, a okret na foto to K-140
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 20 Czerwiec 2010, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum