Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 31 Lipiec 2010, 17:26 Kilo problemów z KILO
Tak więc po krótkim kursie dowodzenia podczas zimnej wojny (688(I)H/K) postanowiłem zmierzyć się z okrętem klasy Kilo.
Misja polowania na frachtowiec eskortowany przez fregatę. No to łapię namiar, udaje mi się go zidentyfikować.... Zostało tylko wyznaczyć prędkość celu....
....
....
Brak mi tu laptopa z 688(I), gdzie miałem podane ilości obrotów/węzeł dla większości jednostek.... A nawet jakbym to miał..... na Narrowband sonar śledzę cel.... ! A Demon wciąż milczy...
Sprawdziłem na Los Angeles... Tam wszystko idzie mi pięknie. Kontakt, klasyfikacja, Demon, TMA... A tutaj?
-wprowadzasz cel do śledzenia - można śledzić naraz 2 cele - TRACKER 1 i 2
(ten krok prawdopodobnie pominąłeś)
Właśnie dowcip, że tu wprowadziłem.... Chyba, że coś jednak pochrzaniłem... Ale zaznaczałem mark do trackera... Ale spróbuję jeszcze raz.
Aha. Już wiem co... Chyba byłem... za daleko... Bo teraz dopiero widzę jak wygląda wyraźny namiar. To co brałem za wyraźny namiar, było słabym... Może dlatego nie wykrywał śruby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum