Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#63 Wysłany: 26 Lipiec 2010, 13:37
Kod:
Tytuł zdjęcia: DUCH!!! A nie... to Finek
Ogladajac, to zdjecie myslalem, ze to Finek i to, ze naprawde sie ogolil.
PS. Ciesze sie, ze tak wspaniale sie bawiliscie. Jak znajde troche czasu, to zapodam pare fotek z Farnborough 2010. Hmmm, ja tez mialem nie lada uczte.
Ogladajac, to zdjecie myslalem, ze to Finek i to, ze naprawde sie ogolil.
Powiem ci, że ostatnio czasami się podgalam. Ale byłem 2 tygodnie w podróży, a zapomniałem maszynki do włosów (a zwykłą golarką nie dam rady się ogolić), więc znów zarosłem. Jak chcesz mogę ci pokazać moje zdjęcie (z dzisiaj) jak wyglądam po ogoleniu.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#68 Wysłany: 26 Lipiec 2010, 16:05
Ano jestem dojechałem.
Ale impreza była przednia. Dawno się tak nie uśmiałem. Wiele można byłoby wymieniać. Przypomnę tylko parę zdań - kluczy:
- gruz w chodniku
- prędkość wagoników
- "A gdzie mój Admin ????? Poszedł beze mnie ?????? "
- "Jaki Ty śliczny jesteś "
- oczywiście, jak mogę nie wspomnieć o ryczącej sześćdziesiątce, a w zasadzie Mamuśce, której podobają sie długie włosy
- koza strażniczka czarnej bramy - "to na pewno tu jest wyjście"
- "On jest Administratorem" - "Naszej Klasy ????? "
- "To wszystko przez tę niedopieczoną kiełbaskę"
Panowie, wiekie dzięki za wspaniały, prześmieszny i pełen atrakcji weekend. Myślę, że nie tylko sami dobrze się bawiliśmy, ale też pozostawiliśmy dobre wrażenie na właścicielach. Andrev trunek zrobiłeś przedni. Finek dzięki, że w końcu pozowliłeś Pablo odpocząć po trudach nocy (no i oczywiście za moderowanie gry), a ty Marco - hmmm - szacun naprawdę szacun .
Pablo wracaj do zdrowia.
Na koniec parę fotek.
DSCN5086.JPG wewnątrz bukrów
Plik ściągnięto 22 raz(y) 404.82 KB
DSCN5105.JPG w obozowisku
Plik ściągnięto 25 raz(y) 453.98 KB
DSCN5116.JPG na zamku w Międzyrzeczu
Plik ściągnięto 33 raz(y) 459.62 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#70 Wysłany: 26 Lipiec 2010, 22:19
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Jacek, wrzucaj zdjęcia do Albumu.
I mam nadzieję, że wysłaliście zdjęcia do miłej pani z Międzyrzecza?
hehehe, zdjęcia wrzucone. Resztą zajmie się Marco
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
No nareszcie trochę doszedłem do zdrowia i mogę parę zdań napisać. Po pierwsze dziękuję wszystkim za wspaniały weekend, może nam trochę pogoda nie dopisała ale i tak było zaj...... Druga sprawa to taka że udało mi się jakoś dojechać te ponad 100 km do domu trochę dzięki tabletkom Finka. Lekarz stwierdził że jest to stan po zwichnięciu rzepki i teraz odpoczywam w domu, aby w sobotę się udać nad morze. Co do komarów to aż tak mocno mnie nie pożarły, a na następnym zlocie klucz od domku noszę ja . Teksty ze zlotu typu skąd ten gruz i inne są super, ale się naśmiałem ale chyba najbardziej z tego: czy ja tobie zasłaniam telewizor, czy się na mnie patrzysz? "piękna Izabela" Teraz czekam na następny zlot, ten będę wspominał bardzo miło
P.S. Aha jeszcze jeden tekst którego zapomnieliście umieścić : "taka doktryna wojenna"
Ostatnio zmieniony przez PL_Pablo107 27 Lipiec 2010, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#74 Wysłany: 27 Lipiec 2010, 16:18
No... i szachrajstwa Finka - bo tylko on miał prawo rzucać 3x kością aż wypadną wartości "oczekiwane"...
Taka doktryna wojenna...
[ Dodano: 29 Lipiec 2010, 16:29 ]
No to co panowie, może za rok trochę bliżej ale w tych samych klimatach?
Podziemna Osówka
Tajemnicze Podziemne Miasto Głuszyca - Kompleks Osówka jest udostępnione zwiedzającym przez cały rok od poniedziałku do niedzieli. Bilet normalny kosztuje 12 zł, grupowy 9 zł. Turyści mogą wybrać jedną z czterech tras: historyczną, ekstremalną, edukacyjną i ekspedycyjną. Warto ciepło się ubrać, bo wewnątrz panuje chłód.
Dwa filmiki z wnętrza bunkrów (dokładnie korytarze) i filmik z rozrywkowego wieczoru
(zasadniczo rozrywka zaczęła się później ). Filmiki w formacie .avi spakowane rarem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum