Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#23 Wysłany: 17 Sierpień 2010, 16:56
Dokładnie, udało nam się dorwać raz Prince of Wales'a a raz Duke of York. Dopiero jak ktoś wpadł na boski pomysł podzielenia okrętów na 3 grupy to głupawki dostałem i nie wiedziałem gdzie są KGV'y
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#30 Wysłany: 18 Sierpień 2010, 20:08
Panowie, gdzie jest mod ????????? O nie ma ?????
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#32 Wysłany: 19 Sierpień 2010, 11:18
PL_Iroks napisał/a:
grrrrr grafik to NIE informatyk kurde !!
ja kończę gdańską łączność, nie lepiej się było do mojej epicko elitarnej szkoły zapisać ?
W woli głębszego wyjaśnienia:
1. Kierunek to Technik Informatyk jednak w 13 Tech. od 2 semestru 1 roku albo od początku 2 można wybrać specjalizacje:
- administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi,
- systemy zarządzania bazami danych,
- aplikacje internetowe,
- grafika komputerowa.
Jako że tylko interesuje mnie grafika komputerowa to wybieram właśnie to.
2. Od szkoły mam tylko 20 minut na piechote.
3. Mieszkałem blisko Łącznościówki i zastanawiałem się nad nią ale doszedłem do wniosku że w 13 poszłoby mi lepiej
4. Miałem 89 punktów więc wolałem nie ryzykować i wziąć 13 w której w zeszłym roku taki był właśnie próg. W tym wynosił 85 i dostałem się do szkoły jako 78 osoba na 90 przyjętych
5. Mój kumpel z podstawówki, podwórka i 2 kumpli z klasy poszli do tej szkoły, ale ja nie poszedłem ze względu na kolegów tylko ze względu że chce być grafikiem.
6. No i ten basen...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum