Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 20 Sierpień 2010, 09:04 Serwer UBI w wersji 1.5
Wczoraj udało nam się spotkać i rozegrać testowy patrol sieciowy z wykorzystaniem wersji 1.5 (dodatek U-Boot Missions).
Test potwierdził poprawę działania serwrów UBI. Udało się postawić grę oraz rozegrać patrol. Wszystkich od razu przepraszam, że musiałem skrócić rozgrywkę, ale zadziałała siła wyższa.
Andrev miał problem z grą - niestety, nie usłyszałem na czym problem polegał. Andrev, wywalało Cię z gry po zalogowaniu, czy w ogóle nie mogłeś rozpocząć?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Heh, no własnie uprzedziłeś mnie z TMO, bo chciałem to zaproponować.
Tak, moim zdaniem możemy śmiało próbować TMO. Trzeba tylko ustalić z wszystkimi chętnymi w którą wersję (choć wydaje mi się, że 1.7 będzie git) implementujemy i do boju.
A co do problemu z wywałką 1.5 u Ciebie to pewnie jest tak jak piszesz. ReInstall pomoże zdecydowanie
Trigger Maru - heh - to jest TO!
Pozostanie jeszcze Operation Monsun jak się zapalimy na hardcore
KIA KIA KIA KIA KIA
Oooo, to widzę, że jestem trochę do tyłu.
Oki, zainteresuję się tematem i oczywiście chętnie spróbuję nowego TMO. Niestety, nie mogę teraz podejrzeć dokumentacji, bo trochę mi praca przeszkadza )
KIA KIA KIA KIA KIA
Oki, jestem za TMO 1.62. Tak jak pisał Andrev jest on łatwo dostępny, więc użytkownicy chętni do rozgrywek szybko mogą się dostosować.
Co do terminu rozgrywki na TMO 1.62 - proponuję dzień dzisiejszy. Na Vento będę około godziny 20:00. Zapraszam chętnych tym bardziej, że ostatnie testy pokazały, że całkiem dobrze idzie mi hostowanie gier
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 23 Sierpień 2010, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
Trigger Maru Overhaul v. 1.62 jest właśnie pod wersję 1.5, czyli z dodatkiem U-Boat Missions.
W przypadku TMO (a także Operation Monsun) nie ma większego problemu, bo ładujemy w/w z wykorzystaniem JSGME. Komatybilna wersja JSGME jest w dziale Download. Szybko, łatwo i przyjemnie, więc jeśli stwierdzimy jakiekolwiek problemy to wyrzucamy i wracamy do ostatniej działającej konfiguracji.
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 23 Sierpień 2010, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum