Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gra działa rewelacyjnie z tym Waszym "patchem". Zainstalowałem teraz UM i mam do Was następujące pytanie:
Na mapie mamy oznaczenia krążowników pomocniczych KM - czy jest możliwe pobieranie z nich paliwa
Pytam o to bo dowodzę teraz "XXI" a ten żre paliwo jak pies kiełbasę
Czy okręty o których mowa wogóle znajdują się w oznaczonych miejscach na mapie (przypłynąłem w miejsce jednego i go tam nie było)
Serdeczne dzięki za odpowiedzi.
P.S. Taka mała ciekawostka - żeby zatopić japoński pancernik, trzeba było co najmniej 4 torpedy. Pancerniki amerykańskie toną po oberwaniu jedną torpedą
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: maciek
#3 Wysłany: 3 Październik 2010, 12:37
Jeżeli operujesz na Indyjskim to chyba zawsze jest gdzieś niemiecki tankowiec który może cię zaopatrzyć (na mapie oczywiście jest zaznaczony kotwicą), jeśli pacyfik to niestety tylko Rabaul jest jakoś wysunięty w terytorium sojuszu. W kwestii pancerników to fakt jest śmiesznie, ja już posłałem na dno 5 King Gorge V (a były tylko 4 po 41), w silent hunter IV UM brakuje mi tylko dwóch rzeczy:
-znikania zniszczonych pancerników i lotniskowców na stałe
-alianckich lotniskowców ciężkich jak choćby Essex.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum