Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W.A.R.DC_Adiq - KIA LICZONY (ROZŁĄCZONY W 20 MINUCIE)
Patrol rozpoczął się w sztormie i deszczu. Zanurzyłem się i osłuchałem. Konwój był za nami. Szybko skierowałem się w stronę nasłuchów. Zaskoczył mnie niszczyciel na powierzchni ale udało mi się wymknąć z sideł.
Wszedłem do konwoju. Zatopiłem T3, 2 Arrow Tankery z czego zaliczyło mi jeden i 1 C3. Kogoś Troop Transport ostrzelał w peryskop. Wyraźnie widziałem wystawione wysoko szklane oko
Eskorta się zleciała i zaczęło się okładanie bombami - na szczęście nikogo nie ubili. Za to bardzo utrudnili życie PL_Mirko i PL_Kulipiemu. Co się dziwić. Byli elitarni
Patrol spokojny... i udany prawie dla wszystkich choć eskorta goniła nas zażarcie...
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 8 Październik 2010, 18:20
Cholerny laptop mam już go po dziurki w nosie po tym co ostatnio zaczął mi odstawiać... W nic już się na tej cholernej Viście nie da grać... Okazało się że ten "cud techniki" nie był przestawiony ze zrównoważonego poboru mocy na oszczędzanie energii... Dziwne bo to przestawiałem... Pier**** nawet już kupie GF 9600 byle by na PC wrócić bo już nie mam po prostu sił do tego laptopa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum